Antonov Automatic Transmission

21 augustus 2008

Antonov plc

( Antonov of de Onderneming )

Technische mijlpaal bereikt voor de six-speed versnellingsbak

De board van Antonov ( Antonov of de Onderneming ) maakt met genoegen de resultaten bekend van de demonstratie bij Antonov Technical Centre in Warwick (VK) aan Chongqing Loncin General Purpose Engine Co. ( Loncin ). Alle onder de overeenkomst van 24 september 2007 gestelde technische doelstellingen voor prototypes zijn behaald en goedgekeurd door Loncin. Deze doelstellingen omvatten de kwaliteit van het schakelen, rijcomfort, geluid, efficiëntie en brandstofverbruik en de uitvoerbaarheid van de productie.

Bij Loncin wordt momenteel gewerkt aan het interne review proces. De volgende fase betreft het afronden van de commerciële voorwaarden inzake de voorgestelde Joint Venture voor productiedoeleinden en het sluiten van overeenkomsten met geïnteresseerde autofabrikanten.

De Onderneming zal aandeelhouders blijven informeren over verdere ontwikkelingen indien deze zich voordoen.

John Moore, CEO van Antonov:

Ik ben zeer verheugd dat we alle aspecten van de technische review positief hebben doorlopen, wat een significante prestatie is. We zijn nu in afwachting van de terugkoppeling van Loncin en zullen verdere actie ondernemen op de ontvangen interesse van Chinese autofabrikanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jos Haag, Director, Antonov plc
06 51 561 767