SEO-rapport pixelsvoorstudie.nl verbetert daadwerkelijk websites


Pixelsvoorstudie.nl; hulp voor hulp

LEVEROY, 20080821 -- Een aantal weken geleden is student Dave Kierkels gestart met de website www.pixelsvoorstudie.nl, die middels deze website grote studieschulden wil voorkomen. Het unieke aan deze website is dat adverteerders een tegenprestatie ontvangen. Zo ontvangt elke adverteerder het onderzoeksrapport dat gericht is op zoekmachine-optimalisatie, ook wel SEO genoemd, dat door de maker van deze website is uitgevoerd voor zijn afstuderen aan de Fontys Hogeschool ICT te Eindhoven.

Dat dit rapport resultaat biedt en ook daadwerkelijk websites verbeterd, is te zien aan de voorbeelden die Kierkels op zijn website geplaatst heeft. Daarnaast heeft hij de website van het bedrijf waar hij zijn afstudeeropdracht heeft uitgevoerd naar de 1e plaats in Google gebracht middels dit rapport.

Dit rapport is dan ook niet voor niets door de Fontys Hogeschool ICT te Eindhoven beoordeeld met een 8 en is het door bedrijven als Infosupport en Atos Origin genomineerd voor de Fontys Hogeschool ICT scriptieprijs 2008.

De gedachte achter deze website is dan ook "hulp voor hulp". Adverteerders helpen Dave Kierkels met het bekostigen van zijn Master-opleiding waardoor hij een studieschuld mee wil voorkomen en in ruil daarvoor biedt Kierkels hulp in de vorm van zijn afstudeeronderzoeksrapport omtrent zoekmachine-optimalisatie, SEO.

Of hij een studieschuld kan voorkomen zal afhankelijk zijn van adverteerders op zijn website. Er zijn echter nu al verschillende bedrijven die geĂŻnteresseerd zijn in het rapport en een logo geplaatst hebben op deze website.