Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 21 augustus 2008

Europa toch meest populair bij verre reiziger

Nijmegen, 21 augustus 2008 ­ Ook al reist de Nederlander graag richting verre bestemmingen, uiteindelijk is Europa toch vaak favoriet. Dit blijkt uit een peiling die gehouden is op de website Verrerondreizen.nl onder ruim 1.000 reizigers.

Op de vraag "Door welk continent reis jij het liefst?" kwam Europa het vaakst uit de bus met 26%. Buiten Europa is Azië het favoriete continent met 23% van de stemmen. Iets minder werden de continenten Afrika (15%), Noord-Amerika (15%) en Zuid-Amerika (14%) genoemd. Hekkensluiter is Australië (7%), niet geheel verrassend aangezien dit ook het kleinste continent is.

Op Verrerondreizen.nl worden reisaanbieders van verre bestemmingen overzichtelijk weergegeven per land. Door op de aanbieders te klikken wordt de bezoeker direct doorgestuurd naar het reisaanbod van dat specifieke land. Het grote voordeel voor de bezoeker van Verrerondreizen.nl is dan ook dat deze niet zelf meer hoeft uit te zoeken welke reisaanbieder naar welk land gaat en het aanbod van de reisaanbieders voor een land eenvoudig te vergelijken is.

===================================
Noot voor de redactie,