Nu al volop activiteiten voor kerst in Mill


Voorbereidingen kerstpakketten en kerstmarkten in volle gang

MILL, 20080821 -- Terwijl de meesten nog nagenieten van de zomervakanties is Buitengewoon in Mill al bezig met kerst. "Wij hebben inderdaad nu al diverse aanmeldingen van bedrijven en stichtingen die hun kerstpakketten willen bestellen," zegt Marianne van Hal van Buitengewoon kado. "Ook wil men alvast een datum reserveren voor een kerstmarkt voor de medewerkers."

In de cadeauwinkel van Marianne en Johan van Hal aan de Hoogstraat in Mill is nog weinig van kerst te zien. Maar toch is men al volop bezig met de voorbereidingen rond dit feest. "Er hebben al diverse bedrijven en instellingen gebeld die voor hun medewerkers weer een kerstmarkt willen organiseren," verteld Marianne. "Drie jaar geleden zijn we er mee begonnen en de reacties waren erg positief. Blijkbaar heeft zich dat rondgesproken want ik krijg nu telefoontjes met de vraag of we ook bij andere bedrijven als voorgaande jaren een kerstmarkt op willen zetten."
Het idee achter een kerstmarkt is dat medewerkers dan zelf hun kerstpakket samen kunnen stellen. Marianne zegt: "Afhankelijk van het budget per medewerker richten wij een kerstmarkt in met een gevarieerd aanbod aan grote en kleine geschenken in diverse prijsklassen. Medewerkers kunnen shoppen op de kerstmarkt en zo zelf hun eigen kerstpakket bij elkaar zoeken." Een dergelijke markt richt Buitengewoon kado in op het betreffende bedrijf zelf, maar ook op andere locaties. "Bij kleinere bedrijven is het vaak makkelijker bijvoorbeeld een horecagelegenheid te kiezen voor deze kerstmarkt. Men kan het dan eventueel meteen combineren met een hapje en een drankje."
Een andere trend die Marianne in de praktijk merkt is de verandering van de samenstelling van kerstpakketten. "Eerst was een kerstpakket een doos of tas met veel levensmiddelen en soms een klein cadeautje erbij," vervolgt Marianne. "Vorig jaar kregen we diverse opdrachten een kerstpakket te maken met kleine en grotere geschenken. Als men wil kan er uiteraard een flesje wijn of zo bij, maar het moet geen levensmiddelenpakket worden."

Wanneer u meer informatie wilt over deze kerstmarkten of het minder traditionele kerstpakket, neem dan contact op met Marianne en Johan van Hal via tel. 0485-451510. Ook op de speciale website www.buitengewoonkerstmarkt.nl en www.buitengewoonkado.nl is meer informatie te vinden.





Ingezonden persbericht