Lageja Skates opent online shop


EINDHOVEN, 20080821 -- Lageja Skates heeft onlangs de `virtuele' deuren van haar webshop geopend. Bij www.lageja.com kun je terecht voor een uitgebreid assortiment fun/fitness skates, stunt- en Freestyle skates, skateboards en accessoires van alle bekende merken. Om de opening van de online winkel te vieren betalen klanten tot en met 30 september geen verzendkosten.

Lageja Skates is al bijna 30 jaar een begrip in de skatewereld en is één van de grondleggers van de skatesport in Nederland geweest. In 1979 begon Lageja met een winkel die zich richtte op de verkoop van BMX fietsen. Al snel werd er ook begonnen met de verkoop van skateboards en inline skates, een andere rage overgewaaid uit Amerika.
"Wij zijn altijd snel ingesprongen op nieuwe rages. Klanten verwachten dit ook van Lageja", aldus Lambert van Stekelenborg, eigenaar van Lageja. "Op dit moment is het `streetsurfen' sterk in opkomst. Streetsurfing is een combinatie van skateboarden, surfen en snowboarden. Zowel in onze winkel als in onze online shop is er op dit moment al veel vraag naar", vervolgt van Stekelenborg.
Naast de webwinkel beschikt Lageja vanzelfsprekend ook nog over de bekende winkel aan de Wolvendijk 143 in Eindhoven. "Wij hebben klanten uit heel Nederland en België. Deze klanten kunnen nu ook online bij ons terecht en vanuit de luie stoel alle producten uit onze winkel bekijken en bestellen. Betalen kan via de bekende betaalmethoden, zoals iDeal, Credit card, machtiging en overboeking. Wij streven ernaar om de bestellingen ook zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, daarom hebben wij ook gekozen voor TNT als onze vervoerder", aldus van Stekelenborg.

http://www.lageja.com





Lageja Skates