Nederlandse introductie Tennishandschoen


VINKEL, 20080821 -- Studio MDLF introduceert de Tennishandschoen in Nederland, waardoor je bij elke temperatuur buiten kunt tennissen zonder koude handen te krijgen. De Tennishandschoenen worden verkocht via de exclusieve site www.tennishandschoen.nl.

Veel mensen kennen het probleem: De baan is perfect, het weer is lekker, maar voor je handen is het net te koud om comfortabel te kunnen tennissen.

Studio MDLF brengt nu de originele tennishandschoen naar Nederland waarmee je ook in de winter zonder koude handen buiten kunt tennissen.

Aan de hand waarin je je racket vast houdt doe je de Tennishandschoen en vervolgens steek je het racket door het hiervoor gemaakte gat in de handschoen. Door het rechtstreekse contact met je racket houd je te allen tijden een goede grip met het racket. Aan je andere hand doe je een 'gewone' want of handschoen, zodat ook deze lekker warm blijft.

De Tennishandschoen is gemaakt van 100% ademende fleece stof en kan gewoon in de wasmachine gewassen worden.

De Tennishandschoen is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen, en is verkrijgbaar in één maat, geschikt voor alle handen.

Kijk voor meer informatie op www.tennishandschoen.nl of informeer bij info@tennishandschoen.nl





Ingezonden persbericht