Dolfinarium

Twee babydolfijntjes krijgen een naam én bnâers als peettantes

Twee babydolfijntjes krijgen een naam én bn'ers als peettantes

De twee babydolfijntjes van het Dolfinarium krijgen wel heel bijzondere peettantes. De drie meiden van meidengroep Djumbo nemen deze taak met veel plezier op zich en vieren dit aanstaande vrijdag 22 augustus in het Dolfinarium. Op deze dag maken zij de gekozen namen van de twee babydolfijntjes bekend en worden bezoekers deze dag verblijd met een spetterend optreden. Het Dolfinarium viert feest: kinderen, volwassenen en senioren die zijn geboren op 22 mei en 8 juni mogen aanstaande vrijdag op vertoon van een geldig legitimatiebewijs gratis naar het Dolfinarium!

Babydolfijntjes
Eind mei en begin juni zijn er in het Dolfinarium twee babydolfijntjes geboren. Hiervoor was het zeezoogdierenpark naarstig op zoek naar leuke namen. Gedurende twee maanden is het Dolfinarium overspoeld door jongens- en meisjesnamen voor de twee babydolfijntjes. Van de in totaal bijna 2500 inzendingen hebben 30 kinderen de namen ingezonden die het uiteindelijk zijn geworden. Zij hebben een spetterende prijs gewonnen die zij krijgen toegestuurd.

Djumbo
De drie meiden van Djumbo zijn blij met het bijzondere peettantesschap. "We zijn alle drie echte dierenvrienden en we zijn één van de weinigen, zo niet de enige ter wereld die peettantes mogen zijn van dolfijntjes en daarom zijn we heel vereerd!" aldus Djumbo. Overigens kan iedereen bij deze speciale dag aanwezig zijn, ook al is 22 mei of 8 juni niet je geboortedag. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa's van het Dolfinarium en te bestellen op deze site.