Datum: 22 augustus 2008

Sassenheim Verkeersongeval Donderdag 21 augustus even voor 18.00 uur vond op een in- en uitrit op de Rijksstraatweg een aanrijding plaats. Een 22 jarige automobilist uit Sassenheim reed langzaam uit deze in- en uitrit toen hij zag dat een bromfietser (gegevens nog onbekend) tegen de rechter zijkant van zijn auto botste. De bromfietser reed op dat moment op het fietspad voor het verkeer in tegengestelde richting. Hij werd met een beenbreuk overgebracht naar het LUMC.

Voorhout Verdachte van woninginbraak aangehouden De politie heeft donderdagmiddag 21 augustus een 25 jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Haydnlaan. In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 augustus wist de inbreker vermoedelijk via de niet afgesloten achterdeur de woning binnen te komen waarna er een tas, portemonnee met diverse (bank)pasjes, een mobiele telefoon en autosleutels werd weggenomen. Met die autosleutels werd een buiten geparkeerde Seat Cordoba gestolen. De politie kwam de verdachte op het spoor nadat hij in zijn woonplaats was aangehouden voor een poging inbraak in een auto. De verdachte was daar met de gestolen auto. Hij wordt vrijdag 22 augustus voorgeleid voor justitie.

Leiden Verdachten van diefstal laptop aangehouden De politie heeft deze week twee Leidenaren van 29 en 32 jaar aangehouden op verdenking van diefstal van een laptop. Maandagmiddag 11 augustus werd de laptop na insluiping in een woning aan de Oranjegracht weggenomen. De politie kwam de verdachten op het spoor mede door een getuigenverklaring. De verdachten worden vrijdag 22 augustus voorgeleid voor justitie.

Rijnsaterwoude Verkeersongeval Donderdag 21 augustus vond op de N207 ter hoogte van Rijnsaterwoude een éénzijdig verkeersongeval plaats. Een 29 jarige Alphense reed in de richting van Leimuiden toen de rechterwielen van haar auto in de berm terechtkwamen. De vrouw stuurde tegen, kwam weer op de rijbaan terecht en vervolgens weer in de berm waar de auto één keer over de kop sloeg. De vrouw liep slechts een lichte verwonding op aan een hand, maar werd vanwege haar zwangerschap voor verdere controle overgebracht naar het Rijnland ziekenhuis.

Bergambacht Verkeerscontrole De politie heeft donderdag 21 augustus een verkeerscontrole gehouden op de Fransekade in Bergambacht. Er werden zeven bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --