Senternovem


22-08-2008 | Innoveren? Dien uw project nu in!

Het Innovatieprogramma Food & Nutrition Delta biedt speciaal voor midden en kleinbedrijven (MKB-ers) weer mogelijkheden tot (financiële) steun bij technologische vernieuwingen.

Bent u MKB-er en gaat u samen met één of meerdere andere MKB-ers een innovatietraject in ? Dan kunt u mogelijk in aanmerking komen voor FND-MKB-Innovatiesubsidie: subsidie 35-45%, maximaal EUR 400.000 per project.

Wilt u innoveren maar twijfelt u nog of de investering niet te risicovol is? Dan is een FND-Haalbaarheidsstudie waarin eerst de technische en economische kansen en risico's in kaart gebracht worden misschien iets voor u! Subsidie 50%, maximaal EUR 50.000.

Voor het opzetten van een goed innovatieproject of het vinden van de juiste partners kan een zestal ervaren innovatiemakelaars van het innovatieprogramma u adviseren. U kunt hen bereiken via de site www.foodnutritiondelta.nl onder het kopje innovatiemakelaars.

Wacht niet te lang.Voor deze beide onderdelen van de subsidieregeling FND geldt namelijk dat er sprake is van het principe "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". Uiterlijk 10 oktober 2008 om 18:00 uur moet uw aanvraag bij SenterNovem binnen zijn.

Meer informatie, aanvraagformulieren en de stand van zaken m.b.t. budgetuitputting is te vinden op deze website: www.senternovem.nl/fnd. Voor eventuele hulp kunt u terecht bij de projectadviseurs van SenterNovem (fnd@senternovem.nl, 070 - 37 35 111). Zij kunnen ook een reactie geven op uw ruwe projectidee of een concept aanvraag.