Gemeente Oisterwijk


nummer 176
datum vrijdag 22 augustus 2008

Weekendafsluitingen A65 en werkzaamheden A2

(Zie ommezijde voor A2)

Afsluitingen A65 tussen Tilburg-Noord en knooppunt Vught

Twee weekenden richting 's-Hertogenbosch en twee weekenden richting Tilburg

Rijkswaterstaat voert in vier weekenden in september onderhoudswerkzaamheden uit op de A65. In deze periode is de rijbaan tussen op- en afrit Tilburg-Noord (3) en knooppunt Vught twee weekenden afgesloten voor al het doorgaande verkeer richting 's-Hertogenbosch en vervolgens twee weekenden voor al het doorgaande verkeer richting Tilburg. De diverse kruispunten op de N65 zijn voor lokaal verkeer wel bereikbaar. Verkeer moet rekening houden met een langere reistijd.

Afsluitingen

De A65 is tussen op- en afrit Tilburg-Noord (3) en knooppunt Vught afgesloten voor al het doorgaande verkeer richting 's-Hertogenbosch van: vrijdag 29 augustus 20.00 uur tot maandag 1 september 06.00 uur vrijdag 5 september 20.00 uur tot maandag 8 september 06.00 uur

De A65 is tussen knooppunt Vught en op- en afrit Tilburg-Noord (3) afgesloten voor al het doorgaande verkeer richting Tilburg van: vrijdag 12 september 20.00 uur tot maandag 15 september 06.00 uur vrijdag 19 september 20.00 uur tot maandag 22 september 06.00 uur

Omleidingsroutes

Verkeer op de A58 vanuit Breda richting 's-Hertogenbosch en vice versa

via A58 richting Eindhoven naar de A2 richting 's-Hertogenbosch. Volg omleidingsroute H.

Verkeer op de N261 vanuit Waalwijk/Tilburg-Noord richting 's-Hertogenbosch en vice versa

via A65 richting Tilburg, A58 richting Eindhoven naar A2 richting 's- Hertogenbosch. Volg omleidingsroute H.

Van 5 tot 8 september is in de nachtelijke uren de N261 niet bereikbaar in verband met werkzaamheden bij knooppunt de Baars. Verkeer richting Waalwijk en Tilburg wordt dan via de aansluiting Hilvarenbeek (10) geleid naar Ringbaan Oost in Tilburg. Verkeer richting Den Bosch volgt dan wederom de route A58 en A2.

Lokaal verkeer bij Vught richting 's-Hertogenbosch

Vanaf de N65 via de Vijverbosweg, Wolfskamerweg, Laagstraat, Glorieuxlaan, Haldersebaan de A2 op richting 's-Hertogenbosch. Volg omleidingsroute V.

Gele borden langs de weg geven de (lokale) omleidingsroutes ter plaatse aan.
In geval van slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Openbaar vervoer

In alle vier de weekenden biedt Rijkswaterstaat alternatief vervoer aan tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch in de vorm van het vanAnaarBeter- treinkaartje. Hiermee kan op zaterdag 30 en zondag 31 augustus, op zaterdag 6 en zondag 7 september, op zaterdag 12 en zondag 13 september en op zaterdag 20 en zondag 21 september voordelig gereisd worden tussen Tilburg en 's-Hertogenbosch en vice versa. Het kaartje is voor E 2,- (retour 2e klas) te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop 'Acties/ Evenementen'. Vergeet niet het kaartje te stempelen in één van de gele stempel-automaten. Het kaartje is één dag geldig. Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij het NS-servicepunt.

Werkzaamheden A2 bij 's-Hertogenbosch-Zuid

Van vrijdag 5 september tot maandag 8 september

In het weekend van vrijdag 5 september 20.00 uur tot maandag 8 september 06.00 uur vinden er ook werkzaamheden plaats op de A2 bij 's-Hertogenbosch- Zuid. Er zijn in deze periode in beide richtingen twee van de drie rijstroken versmald open en 's nachts is er kortstondig één rijstrook open. Verkeer moet rekening houden met een langere reistijd.

Afsluitingen
Vanwege de werkzaamheden op de A2 gelden er van vrijdag 5 september 20.00 uur tot maandag 8 september 06.00 uur de volgende afsluitingen: oprit Sint Michielsgestel (22) is voor verkeer vanuit Sint- Michielsgestel/'s-Hertogenbosch-Zuid richting Eindhoven afgesloten afrit Sint-Michielsgestel (22) is voor verkeer vanuit Eindhoven naar Sint- Michielsgestel/'s-Hertogenbosch-Zuid afgesloten

Verder is deze op- en afrit voor en na dit weekend in de nachtelijke uren regelmatig afgesloten.

Omleidingsroutes
Weggebruikers in beide richtingen kunnen bij op- en afrit Veghel (21) keren.

Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes ter plaatse aan. In geval van slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Adviesroutes
Vanwege de versmalde en beperkte rijstroken op de A2 worden er bij drukte adviesroutes ingezet. Deze worden aangegeven via borden boven en langs de weg.

Openbaar vervoer

Ook tijdens dit weekend biedt Rijkswaterstaat alternatief vervoer aan in de vorm van het vanAnaarBeter-treinkaartje. Op zaterdag 5 en zondag 6 september kan hiermee voordelig gereisd worden tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven en vice versa. Het kaartje is voor E 2,- (retour 2e klas) te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop 'Acties/ Evenementen'. Vergeet niet het kaartje te stempelen in één van de gele stempel-automaten. Het kaartje is één dag geldig. Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij het NS-servicepunt.

Bijlage: kaartje afsluitingen en werkzaamheden


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-