Gemeente Valkenswaard

kans voor vermelding in Sportbundel

Laatste kans voor vermelding in Sportbundel

Aan het begin van het nieuwe schooljaar wordt de Sportbundel uitgereikt aan alle leerlingen van de Valkenswaardse basisscholen. Met deze Sportbundel worden de basisschoolleerlingen geïnformeerd over het lokaal aanwezige sportaanbod.

Laatste kans vermelding in sportbundel
Ondanks het grote aantal organisaties dat vermeld staat in de vorige sportbundel, blijken er nog steeds organisaties te zijn die hierin niet opgenomen zijn. De besturen hiervan kunnen zich nog tot 1 september aanmelden voor de Sportbundel. Aanmelden kan via het antwoordformulier op de website ingevuld en verzonden worden. Het antwoordformulier is te vinden via de website www.valkenswaard.nl; optie `leven in Valkenswaard', optie `sport', optie `BOS', optie `sportbundel', optie `antwoordformulier'. Door invulling en terugsturen van dit formulier worden de gegevens GRATIS opgenomen in de sportbundel.

Contact opnemen
Mochten er organisaties zijn die genoemde brief niet hebben ontvangen of vragen over de sportbundel hebben dan kunnen ze contact opnemen met: René Hendrikx, medewerker Buurt-Onderwijs-Sport van de gemeente Valkenswaard op telefoonnummer 2083 469 of e-mail rene.hendrikx@valkenswaard.nl