Gemeente Valkenswaard

Wijkcoördinatoren op locatie

Wijkcoördinatoren op locatie

Bij de gemeente zijn drie wijkcoördinatoren werkzaam en zij gelden als eerste aanspreekpunt voor groepen bewoners en instanties. Ook hebben zij ieder een eigen aandachtsgebied binnen de gemeente. Om de afstand tussen u en de gemeente te verkleinen en de mogelijkheid tot het leggen van contact te vergemakkelijken houden de coördinatoren van Borkel & Schaft en van Dommelen wekelijks een spreekuur op locatie.

Borkel en Schaft
Peter Franken is de wijkcoördinator die onder meer Borkel en Schaft als aandachtsgebied heeft. Hij is, in principe, iedere donderdag van 13.30 uur tot 17.00 uur op locatie in Borkel en Schaft. Zijn werkplek is op die middag in het Dorpshuis aan de Dorpsstraat 55. Hij is op donderdagmiddag telefonisch rechtstreeks te bereiken via het nummer van het Dorpshuis, tel. (040-) 2068342.

Dommelen
Gwen Rijkers is de wijkcoördinator die Dommelen als aandachtsgebied heeft. Tijdens haar zwangerschapsverlof tot 1 december aanstaande, wordt zij vervangen door Inge Ketting. Zij is, in principe, iedere maandag van 13.30 uur tot 16.30 uur op locatie in Dommelen in De Belleman. Zij is op maandagmiddag telefonisch rechtstreeks te bereiken via tel. (040-) 2083630.