Politie zoekt getuigen van overval op stadsbus

Eindhoven Woensel Zuid, 22-08-2008 o De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op de chauffeur van een stadsbus.

Toedracht
Donderdagochtend rond 0.15 uur stopte de bus, met daarin twee passagiers, bij een halte aan de Generaal Marshallweg. Daar stonden twee mannen te wachten. Eén van hen stapte in, bedreigde de chauffeur met een vuurwapen en eiste geld van hem. Nadat hij een nog onbekend geldbedrag mee kreeg, is hij weer uitgestapt en er samen met de andere dader te voet vandoor gegaan.

Signalement twee daders
De man die instapte, heeft een lichtgetinte huidskleur, heeft een normaal postuur, is ongeveer 20 jaar oud en ongeveer 1,80 meter lang. Hij droeg een zwarte pet en had een zwart gebreide sjaal voor zijn gezicht. Hij droeg een zwart jack tot boven zijn heup en een donkere spijkerbroek.

De man die bij de halte bleef staan, heeft een lichtgetinte huidskleur, heeft een slank postuur en is ongeveer 1,90 meter lang. Hij droeg een zwarte pet en had een jack aan. De capuchon daarvan droeg hij over zijn hoofd. Verder droeg hij ook een donkere spijkerbroek.

Weet u meer?
De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die weten wie en/of waar de daders zijn. Zij kunnen zich melden bij de politie in Woensel-Zuid via 0900-8844.