Hillegom Verdachten van diefstal aangehouden

De politie heeft deze week een 19 jarige vrouw en een 28 jarige man uit Hillegom aangehouden op verdenking van diefstal uit het kantoor van een tankstation in Hillegom. Begin augustus constateerde de bedrijfsleider van het tankstation een tekort aan geld. De politie heeft in het onderzoek de 19 jarige vrouw, een medewerkster van het tankstation, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal. De 28 jarige verdachte is een kennis van de vrouw. De 28-jarige verdachte is vrijdag 22 augustus voorgeleid voor justitie en in bewaring gesteld.

Leiden Verdachten van heling fiets gehoord

De politie heeft vrijdag 22 augustus een 15 jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van heling c.q. diefstal van een fiets. Een 18 jarige Zoeterwoudenaar is eveneens als verdachte gehoord. Een agent zag de Leidenaar fietsen over de Langegracht en hield hem staande voor een controle van de fiets omdat deze kenmerken van diefstal vertoonde. De afgesloten fiets zou twee tot vier weken geleden op verzoek van de Leidenaar zijn weggenomen door de Zoeterwoudenaar bij het voetbalpleintje bij de Versijdenstraat. Omdat het framenummer is weggeslepen is de fiets nog niet terug te brengen bij de eigenaar.

Gouda Verkeersongeval

Vrijdag 22 augustus vond op de kruising Goejanverwelledijk/Fluwelensingel een verkeersongeval plaats. Een 25 jarige vrachtwagenchauffeur uit Nunspeet reed over de Goejanverwelledijk in de richting van de Nieuwe Veerstal. Bij de kruising zag hij de verkeerslichten over het hoofd en bij rood rechtdoor. Op de kruising ontstond een aanrijding met een 38 jarige automobilist uit Gouda die van rechts kwam. De Gouwenaar en een plaats- en leeftijdsgenoot werden beiden met hoofdletsel overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.