Time : 14:52:22
Date : 22 August 2008
Sender Name: Belga / Van Parys Media

Samenwerking Van Parys Media/Belga

Brussel, 22 augustus 2008 - Deze week heeft Van Parys Media, het leidinggevende agentschap voor creatieve stockfotografie in België, zijn intrek genomen in de kantoren van het Belga News Agency. Daarmee is er voor VPM en Belga een nieuwe stap gezet in de verdere uitbouw van hun respectieve multimedia-evolutie. Maar belangrijker is dat beide bedrijven met deze agentuurovereenkomst u, als klant, nog meer kwaliteit kunnen bieden.

Samen genieten VPM en Belga van heel wat aanzien op de markt van de creatieve en actualiteitsfotografie in België. Met deze agentuurovereenkomst wordt als het ware een one-stop-photo-shop gecreëerd, met een bijzonder ruim aanbod, een nog grotere flexibiliteit en snellere toegang tot kwaliteitsfoto's.

Ook al blijven beide bedrijven onafhankelijk, toch zal in de dagelijkse werking voornamelijk de complementariteit primeren. Zo zullen de klanten van Van Parys Media een snellere toegang krijgen tot het fotoarchief en de beelden van Belga. De Belga-klanten op hun beurt zullen eveneens bediend worden met een breder aanbod. De belangrijkste zorg is om, door de krachten te bundelen, een stevige Belgische leverancier te blijven voor nationale en internationale klanten. Bovendien verstevigen we als partners op die manier onze basispijlers: betrouwbaarheid en snelheid.

Hebt u nog vragen over hoe VPM en Belga u nog beter kunnen bedienen, dan kan u nog steeds terecht bij uw vertrouwde contactpersonen.

Uiteraard willen Tom Gastmans en Egbert Hans u zelf te woord staan voor meer uitleg of ... foto's.

Egbert Hans
Algemeen Directeur Belga

Tom Gastmans
Managing Director Van Parys Media