Ingezonden persbericht


PERSAANKONDIGING

Belgische hype komt naar Nederland

Terugkerende vakantiegangers ruilen pot pindakaas om voor Speculoospasta

Nederlanders zouden geen Nederlanders zijn als zij geen eten van eigen bodem meenemen naar hun vakantiebestemming. En op zijn Hollands gaan de aangebroken pot pindakaas en het pak met gesmolten hagelslag ook weer mee naar huis. Terugkerende vakantiegangers die op vrijdag 22 augustus bij Hazeldonk de Nederlandse grens passeren, worden hiervoor beloond. Zij kunnen een aangebroken verpakking omruilen voor de nieuwe hype uit België: een pot Speculoospasta.

Speculoospasta is sinds vier maanden in België verkrijgbaar en is daar een regelrechte hit. Een half miljoen Belgische huishoudens smeert Speculoospasta al op de boterham. Omdat Lotus de Nederlanders ook de smaaksensatie van Speculoospasta wil geven, komt dit nieuwe broodbeleg nu naar Nederland. Zo is Speculoospasta vanaf half augustus verkrijgbaar bij Jumbo, Jan Linders, Poiesz, Deen en Vomar.

De grensactie vindt plaats op vrijdag 22 augustus a.s. van 13.00 tot 18.00 uur bij het Shell tankstation Hazeldonk-Oost, vlak na de grensovergang Hazeldonk, aan de A16/E19.

Noot voor de redactie (