Ingezonden persbericht


(persuitnodiging)

Corso Zundert versiert z'n huizen

Zundert gaat zichzelf op z n paasbest kleden met corso. Voor het eerst dit jaar houdt het corso een wedstrijd voor de Zundertenaren wie z n huis het mooist versiert met corso. Op deze manier hoopt Stichting Bloemencorso Zundert te bewerkstelligen dat het corsovirus niet alleen van de Zundertse mensen maar ook van de Zundertse huizen afspat.

Door middel van deze e-mail willen wij u graag uitnodigen voor de aftrap van deze wedstrijd. Op vrijdag 22 augustus zal de burgemeester van Zundert, Leny Poppe-de Looff uit handen van corsovoorzitter René Bastiaansen een corsoversierpakket ontvangen. Met de inhoud van dit pakket kan zij haar huis op corsozondag aankleden.

De overhandiging van het corsoversierpakket aan de burgemeester vindt plaats op vrijdag 22 augustus om 12.00 uur voor het gemeentehuis op de Markt in Zundert. U bent van harte uitgenodig om hierbij aanwezig te zijn.

----------
Bloemencorso Zundert is 's werelds grootste corso en wordt gedragen door louter vrijwilligers, bij elkaar duizenden Zundertenaren. Het vindt plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
www.bloemencorsozundert.nl/ www.corsokoorts.nl/

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht