Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Digitale TV, Dvd s of opgenomen programma s bekijken via elke antennedoos in huis!

Is uw woning voorzien van een antennenetwerk? Dan kunt u dit niet alleen gebruiken voor het doorsturen van het normale tv signaal, maar ook voor het signaal van uw dvd-speler, satellietontvanger, harddiskrecorder, bewakingscamera, decoder, set top box of PC.

Wat kunt u met de MegaView20?

Zomaar een paar voorbeelden:


- Ontvang het signaal van uw decoder op verschillende plekken in huis, zonder extra smartcard aan te schaffen.


- Bekijk in de slaapkamer een film die beneden in de Dvd-speler zit.


- Bekijk in bed een programma dat u op uw harddiskrecorder in de woonkamer hebt opgenomen.


- Bekijk in verschillende ruimtes de beelden van uw bewakingscamera, zonder extra monitoren of kabels aan te schaffen.

Een handig en origineel product van Marmitek; uw specialist voor slimme oplossingen in huis.

Hoe werkt het?

De MegaView20 creëert een extra TV-kanaal op het bestaande antennenetwerk in uw woning. Hierop moduleert hij, naast de gewone tv zenders, het signaal van uw aangesloten A/V apparaat. Alle signalen kunt u vervolgens bekijken op iedere tv die is aangesloten op het antennenetwerk.

Sterke productcombinaties

Het assortiment van Marmitek staat geheel in het teken van gemak. Wij besparen u de moeite van het gaten boren, kabels trekken en kabelgoten plakken, terwijl u overal in en om het huis geniet van uw apparatuur. Ook het combineren van onze producten biedt u nieuwe mogelijkheden. Zo werkt de MegaView20 bijvoorbeeld prachtig samen met onze A/V schakelaars. Hiermee kunt u het signaal van meerdere apparaten op uw antennenetwerk plaatsen. In combinatie met Marmitek infraroodverlengers bedient u uw A/V apparaten eenvoudig vanuit de andere ruimte, dwars door muren, plafond en kastdeurtjes.

Plug&Play

Het Marmitek assortiment is erg gebruiksvriendelijk en klaar voor gebruik, zodat u overal in huis van uw apparatuur geniet als nooit tevoren!

Prijs

Voor de prijs hoeft u het al helemaal niet te laten. De MegaView20 (inclusief Coax kabel) heeft namelijk een consumenten adviesverkoopprijs van 29,95 euro.

Verkoopadressen en overige informatie is terug te vinden op: www.marmitek.com.


---

Bericht voor de redactie

Dit persbericht en afbeeldingen van de Marmitek MegaView20 vindt u op: http://www.marmitek.com/nl/index_consumer.php?url=pers/megaview20.html.

De Marmitek MegaView20 op onze website vindt u op: http://www.marmitek.com/nl/index_consumer.php?subgroep=4&product=433

Marmitek brengt op innovatieve wijze comfort en veiligheid in uw huis. Marmitek maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van multimedia, videobewaking, home control en beveiliging. Onderlinge compatibiliteit van producten is één van de speerpunten waardoor u uw eigen systeem kunt samenstellen en op elk gewenst moment nieuwe gebruiksmogelijkheden kunt toevoegen.

Marmitek BV - P.O. Box 4257 - NL- 5604 EG EINDHOVEN

Geldropseweg 286 NL-5643 TS EINDHOVEN

tel +31 40 21 22 831 fax +31 40 21 28 232

www.marmitek.com press@marmitek.com

Contactpersoon: Mej. Melanie Jeuken