Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Glitter en glamour in Berg en Dal

Fletcher Hotel-Restaurant Erica startplaats en finish van Beau Monde Women Only Cabrio Rally 2008

Vianen, 14 augustus 2008 - Een invasie van bekende Nederlanders zal op 22 augustus het geheel verbouwde Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal als thuisbasis gebruiken voor de succesvolle Beau Monde Women Only Cabrio Rally 2008. Bekende Nederlanders, zoals Caroline Tensen, Estelle Gullit, Leontine Borsato, Monique des Bouvrie, Antje Monteiro, Pernille La Lau en vele anderen hebben al meegereden in deze jaarlijkse happening.

Het glamourblad Beau Monde organiseert dit jaar voor de vierde keer, waarvan de laatste drie keer samen met de Fletcher Hotel Group, een heuse glamourrally waaraan uitsluitend BN'ers met de meest stijlvolle auto's meedoen. Behalve bekend Nederland zullen er diverse televisieploegen aanwezig zijn om verslag te doen van dit unieke evenement. "Het wordt weer een gezellige dag met de bekende dames in unieke cabrioi's. Iedereen die dit wil zien is natuurlijk van harte welkom. We zijn een horecabedrijf, dus met een lekkere kop koffie en een stuk appelgebak is het voor iedereen leuk om dit spektakel, dat vanaf 9.30 uur aanvangt, te aanschouwen", aldus Rob Hermans, Algemeen Directeur van de Fletcher Hotel Group.

Rally met bijzondere auto's
Er wordt een mooie maar moeilijke rally gereden, waarbij kwaliteit en snelheid essentieel zijn om te kunnen winnen. Vorige jaren deden o.a. auto's mee van de merken Porsche, Ferrari, Maserati, Rolls-Royce, Spyker en vele andere unieke auto's. De route gaat door de hele regio, waarna de deelnemers aan het einde van de middag centraal verzamelen bij Hotel-Restaurant Erica. Hier zal het hele gezelschap ook dineren.

Hotel-Restaurant Erica bewuste locatiekeuze
De locatiekeuze voor de Beau Monde Women Only Cabrio Rally 2008 is niet helemaal uit de lucht komen vallen. Het nét verbouwde Fletcher Hotel-Restaurant Erica staat er prachtig bij en leent zich uitstekend voor dit soort evenementen. De schitterende zalen zijn geheel afgestemd op bruiloften - Erica is een officiële trouwlocatie - en partijen. Het hotel beschikt over negen zalen, een minispeeltuin, park, zestig hotelkamers op 4-sterren niveau, diverse terrassen en een goed restaurant. Chris Luken, eigenaar van de Fletcher Hotel Group, kocht het hotel vorig jaar en kreeg direct last van krakers. Na een succesvolle uitzettingsprocedure is echter meteen begonnen met een kostbare verbouwing / renovatie die zojuist is afgerond.

Deelnemers dit jaar:
Dit jaar gaan in ieder geval de volgende deelneemsters strijden om de velbegeerde titel: Judith Osborn, Pernille La Lau, Christine Kroonenberg, Antje Moreiro, Inge van der Spek, Judith Wiersema, Liz Snoijink, Suze Mens jr., Suze Mens sr., Anouk Smulders, Monique des Bouvrie, Marie Heleen Hendriks, Vivian Boelen, Renee Vervoorn, Xandra Brood, Anita van der Hoeven en poetsdiva's Marja & Liny.


---