Nederlandse Tafeltennisbond

Jeugd Top-10 Rotterdam
NTTB en Rotterdam Topsport tekenen contract Europese Jeugd Top-10 Rotterdam
NTTB-voorzitter Edgar Verkooijen heeft in het Topsportcentrum het contract ondertekent met Rotterdam Topsport voor de Europese Jeugd Top-10. Het toernooi wordt van 30 januari t/m 1 februari 2009 gehouden. Ook de Europese Tafeltennisfederatie (ETTU) kwam in de Maasstad op bezoek.

Ondertekening contract en 'visitation' van de ETTU voor de Europese Jeugd Top-10 in Rotterdam. Van
links naar rechts: Maurizio Evangelista (marketing manager ETTU), Hans den Oudendammer (directeur
Rotterdam Topsport), Igor Heller (NTTB), Diana Schultz (Rotterdam Topsport), Wim Kivits (NTTB) en
Edgar Verkooijen (voorzitter NTTB). (FOTO: © NTTB)

Maurizio Evangelista (marketing manager ETTU), Igor Heller (NTTB), Wim Kivits (NTTB) en Diana Schultz (Rotterdam Topsport) spraken over diverse zaken en de details van het contract voor de Europese Jeugd Top-10. Er werd bijvoorbeeld uitgebreid gekeken naar de accommodatie voor het toernooi: het Topsportcentrum Rotterdam.

Daarin kwamen bijvoorbeeld de ruimtes voor
spelers, officials/scheidsrechters, commerciele ruimten en de ruimte voor de ETTU en de NTTB aan bod. Verder werd een bezoek gebracht aan het toernooihotel in Rotterdam: het Novotel Brainpark.

Daarna ondertekenden NTTB-voorzitter Edgar Verkooijen en Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport) het contract tussen de NTTB en Rotterdam Topsport voor de samenwerking.

Evangelista en Verkooijen hebben elkaar uitgebreid gesproken en zijn beiden tot de conclusie gekomen dat er meer contact moet plaats vinden tussen de ETTU en de nationale tafeltennisbonden waaronder de NTTB. De Europese Jeugd Top-10 is een belangrijk evenement voor de ETTU, die dat graag samen met de NTTB tot een uniek tafeltennisevenement wil maken.

NTTB/HH