Politie Zeeland


---


W-1658-2008 Man raakt bekneld onder lading
Vanmiddag omstreeks 15.03 uur is een 50-jarige man uit Breda bekneld komen te zitten onder de lading van een vrachtwagen.
De man was, samen met collega's een vrachtwagen aan het laden. Vermoedelijk is tijdens deze werkzaamheden de lading gaan schuiven en kwam bovenop de man terecht. Ambulancepersoneel en de brandweer hebben zich over de man ontfermd en hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar constateerde men een vermoedelijke kaakfractuur en verwondingen aan het gezicht. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het bedrijfsongeval.

O-1659-2008 Bedrijfsinbraak in Burgh-Haamstede
Gisteravond, tussen 20.00 en 20.20 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Roterij in Burgh-Haamstede.
Ter plaatse bleek dat een raam van het bedrijf geforceerd was door inbrekers om het pand binnen te komen. Uit het pand wordt een geldbedrag van enkele honderden euro's vermist.
Ook bij een bedrijfsinbraak in Serooskerke (W) is geld buitgemaakt.
Een geldautomaat bij een bedrijf aan De Zompe werd geforceerd en leeggehaald. De waarde van het weggenomen geld bedraagt enkele tientjes. De inbraak is gebeurd tussen 22.00 uur gisteravond en 05.00 uur vanmorgen.

W-1660-2008 Verkeersongeval in Arnemuiden
Een 52-jarige vrouw uit Arnemuiden is vanavond omstreeks 19.35 uur betrokken geraakt bij een eenzijdig ongeval.
De vrouw raakte, door tot nu toe onbekende oorzaak, met haar auto van de weg. De auto kwam op zijn kop in een sloot terecht langs de Derringmoerweg. Omdat er sprake van was dat er nog een kindje in de auto zat (dit had de vrouw verklaard), werd er door diverse eenheden van de Zeeuwse politie, brandweer en ambulance met man en macht onder de auto naar het vermiste kindje gezocht. Voor de zekerheid werd ook nog een traumahelicopter ingeschakeld, voor het geval het kind ernstig gewond zou zijn. Enige tijd later bleek dat er gelukkig helemaal geen kind in de auto had gezeten. De vrouw is aangehouden door de Zeeuwse politie. Op dit moment zit zij op het politiebureau. Zij heeft nog geen verklaring afgelegd. De vrouw is op dit moment erg verward en heeft vermoedelijk onder invloed van medicijnen haar auto bestuurd. Op de plaats van het ongeval hebben de politieagenten haar een blaastest afgenomen, maar die gaf geen alcoholgebruik aan. De Zeeuwse politie onderzoekt de zaak verder. Een bloedproef moet uitwijzen of de vrouw inderdaad onder invloed van medicatie is. De uitslag hiervan is uiteraard nog niet bekend.

O-1661-2008 Ongeval met letsel in Kwadendamme
Omstreeks 18.02 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de A. de Koningstraat in Kwadendamme.
Als gevolg van dit ongeval is een automobilist met onbekende verwondingen door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 61-jarige man uit de gemeente Borsele reed over de Siguitsedijk en sloeg linksaf op het kruispunt A. de Koningstraat/Siguitsedijk. Hij liet daarbij een 36-jarige tegemoetkomende automobiliste uit de gemeente Borsele niet voorgaan. Hierdoor ontstond de aanrijding. Bij de vrouw in de auto zaten twee kinderen, een meisje van 9 jaar oud en een jongetje waarvan de leeftijd nog niet bekend is. Het meisje liep door het ongeluk een gebroken vinger op, het jongetje had een pijnlijke enkel. Beide kinderen zijn door bekenden naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw liep, voor zover bekend, geen verwondingen op.





Politie Zeeland