Ingezonden persbericht


Paaspop Events - Persbericht

--- Jan Smit en Normaal naar Schijndel ---

Paaspop Events organiseert twee muzikale avonden in De Molenheide te Schijndel.

23 augustus 2008
Jan Smit in concert! Een introductie is overbodig. 23 augustus doet deze populaire Volendammer mét zijn band Schijndel aan voor een wervelende show. Met een stem die weer als nieuw is, puttend uit vele hits en bijgestaan door een top-band, steelt Jan Smit deze avond de show. Om het Volendamse gevoel compleet te maken treden ook de 3J's op die met een Zilveren Harp en een Rembrandt in de achterzak, razendsnel Nederland aan het veroveren zijn. Houdt www.paaspopevents.nl in de gaten voor meer artiesten deze avond.

13 september 2008
Het begint al een aardige traditie te worden. De afgelopen jaren doet Normaal Schijndel aan en dat zal dit jaar niet anders zijn. De stemming in De Molenheide is altijd opperbest. En dat komt mede door de bands die samen met Normaal het podium omver rocken. Dit jaar zijn dat BZB, WC Experience en Mooi Wark. Voor Schijndel is Mooi Wark een nieuwkomer, voor de Normaal-fans niet. Zij hebben deze band al lang omarmd, zodat deze avond vanaf de eerste klanken de klok op rock wordt gezet.

Informatie:
23 augustus: Jan Smit, 3J's en anderen
Voorverkoop 28,50 Dagkassa 32,50,-
Zaal open: 19.00 uur. Aanvang 19.30

13 september: Normaal, BZB, WC Experience en Mooi Wark Voorverkoop 17,50,-, Dagkassa 20,-
Zaal open 17.30 uur. Aanvang 18.30 uur

Lokatie: De Molenheide te Schijndel
Start voorverkoop donderdag 5 juni. Er zijnkaarten verkrijgbaar via de regionale adressen en E-Tickets via www.paaspopevents.nl.
Meer informatie op www.paaspopevents.nl

Niet ter publicatie: Wilt u meer info of high-res beeldmateriaal? Neem contact op met Chris Seijkens via chris@paaspop.nl.


---- --