Alain Clark maakt programma festival 'ZAND' compleet

01/08/2008 08:04

CMC2

Op zaterdag 23 augustus zal ook Alain Clark zijn opwachting maken op het nieuwe zomerse popfestival ZAND op Almere Strand. Naast Alain Clark, die vorige maand nog een wereldwijde platendeal tekende, zullen ook Guus Meeuwis, Ilse DeLange, VanVelzen, Nick & Simon en Jeroen van der Boom optreden.

Met het aanbod van maar liefst zes live optredens van grote Nederlandse namen voor maar 22,50 euro, is de eerste editie van ZAND zeer scherp geprijsd. "Het is inderdaad een lage toegangsprijs. We willen echter zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om de zomervakantie leuk af te sluiten. Kaarten voor concerten worden de laatste jaren steeds duurder. Met ZAND laten we zien dat het ook mogelijk is om voor een relatief lage toegangsprijs topartiesten te zien spelen", aldus organisator Dennis Luken.

Inmiddels zijn ruim 32.000 van de 35.000 beschikbare kaarten verkocht voor het festival. De verwachting is dan ook dat de eerste editie van ZAND volledig uitverkocht zal raken. Ook voor de gigantische BBQ op het festivalterrein is veel animo. Ten minste 4.000 festivalgangers zullen tijdens ZAND deelnemen aan de grootste BBQ van Nederland.

Meer informatie over ZAND en het kopen van kaarten is te vinden op de website: www.zandalmere.nl





http://www.zandalmere.nl