Ernst & Young

Ernst & Young blijft Partner in Sport

NOC*NSF en Ernst & Young gaan voor goud

23 augustus 2008 - NOC*NSF en Ernst & Young tekenen vandaag in Beijing een intentieverklaring om de relatie voort te zetten tot en met de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Ernst & Young blijft de komende vier jaar Partner in Sport. De firma steunt de Nederlandse sportkoepel vanaf 1999.

De afgelopen jaren heeft Ernst & Young de sportwereld in vele opzichten gesteund, zoals met een sportdesk voor topsporters, met advies en assistentie voor sportbonden en -verenigingen, met onderzoek naar aspecten als de regeldruk, met fiscaal advies aan sporters en bestuurders, met het ondersteunen van sportvrijwilligers en met het bij elkaar brengen van sport, samenleving en bedrijfsleven.

Ernst & Young zal zich blijvend inzetten voor het verder ontwikkelen van het topsportklimaat in Nederland. Bovendien steunt Ernst & Young de - mede door NOC*NSF - ontwikkelde initiatieven om de sportcultuur in Nederland structureel te bevorderen, uitmondend in Olympische Spelen 2028 in Nederland.De profilering van Nederland als sportland draagt volgens het accountans- en advieskantoor bij aan het bevorderen van het vestigingsklimaat.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Karel Zwaan
Woordvoerder
06 290 83 154