Warchild


Stoffenmarkt bij Modeatelier Moon
Op zaterdagmiddag 23 augustus organiseert Monique Rattink-Derks een open atelierdag met officiële opening van haar bedrijf. Daarnaast is er een stoffenmarkt, waarvan de opbrengst naar War Child gaat! De middag is geheel verzorgd met hapjes, drankjes en live muziek. Entree is gratis. Monique geeft cursussen voor het maken van kleding aan beginners en gevorderden. Ook maakt ze kleding in opdracht en repareert ze kledingstukken.

Modeatelier Moon is gestart in februari 2005. Op het atelier kun je cursussen volgen op het creatieve vlak. Je kunt op het atelier patronen uitzoeken, kleding maken, advies krijgen bij het maken en verstellen van kleding en materialen voor in huis (gordijnen, kussen, speelkleed), handige naaitechnieken leren en patronen leren aanpassen. Ook kan de docente op verzoek een passend basispatroon voor een jasje, blouse, jurk en/of broek tekenen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Monique via: modeatelier-moon@versatel.nl

Ben je geïnspireerd door het idee van Monique en wil je je ook hardmaken voor oorlogskinderen door een actie te organiseren? Vul dan het actieaanmeldformulier in. Het actieteam ondersteunt jouw initiatief graag.