Gemeente Hilversum

Werkzaamheden station Hilversum

publicatiedatum: dinsdag 12 augustus 2008

Van zaterdag 23 tot en met maandag 25 augustus zijn er weer werkzaamheden aan het station Hilversum gepland, waarvan omwonenden mogelijk hinder kunnen ondervinden.

De werkzaamheden gaan op zaterdag om 01.25 uur van start en ze gaan door tot 25 augustus 04.30 uur. In dit weekeinde wordt voornamelijk gewerkt aan het afbouwen van de kap van het derde perron. De overlast bestaat vooral uit de aanwezigheid van grote hijskranen, verder is de bouwplaats 's nachts fel verlicht.

Tevens rijden er in verband met grote onderhoudswerkzaamheden op de spoorlijn Amersfoort-Amsterdam, 's nachts veel extra werktreinen tussen Amersfoort en Hilversum. Deze treinen kunnen voor extra overlast zorgen.

Prorail realiseert zich dat de werkzaamheden overlast kunnen veroorzaken. Het is mogelijk dat buiten de genoemde data en/of periodes voorbereidende of afrondende werkzaamheden worden uitgevoerd. Het is helaas niet mogelijk om daar vooraf over te communiceren. Prorail vraagt daarvoor begrip.

Vragen of klachten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan kunt u ProRail tijdens kantooruren bellen via telefoonnummer 0900 7767 245 (EUR 0,20 cent per minuut). U kunt ook een e-mail sturen naar publiekscontacten@prorail.nl .
Als u vragen heeft over de treindienst, kunt u bellen naar 0900 - 9292 (EUR 0,70 per minuut) of kijken op de website van de "Nederlandse Spoorwegen (NS)" of teletekstpagina 751 en 754.