Gemeente Coevorden

4-dorpen fietstocht

In de verrassende en afwisselende zuidoosthoek van de gemeente Coevorden is veel te zien en te beleven! Oude veengebieden en mooie stukjes natuurgebied, traditionele en zeer moderne bedrijven, levendige dorpen met een bloeiend verenigingsleven, recreatievaart, theetuinen en minicampings.

De plaatselijke organisaties, bewonersgroepen en bedrijven van Dalerpeel, Geesbrug, Nieuwe Krim en Steenwijksmoer laten veel van dit alles aan u zien op zaterdag 23 augustus 2008 tijdens de 4 dorpen fietstocht. Iedereen is welkom om mee te fietsen, inwoners, toeristen, wie maar wil. De lengte van de tocht is ongeveer 30 kilometer en er zijn geen kosten aan verbonden. U krijgt zelfs voor iedere deelnemer van uw groepje een consumptiebon bij inlevering van een enquêteformulier na afloop van de tocht op uw start-/finishplaats.

Er kan gestart worden tussen 10:00 uur en 13:30 uur. Inschrijving bij de startplaatsen. Het is de bedoeling dat iedereen rond 17:00 uur weer terug is op zijn startplaats. U kunt starten in elk van de 4 dorpen en daar eindigt de tocht ook weer. - Dalerpeel, Dorpshuis De Breiberg, Oranjestraat 6 - Geesbrug, Dorpshuis De Tiphof, Lindenlaan 2 - Nieuwe Krim, Mechanisatiebedrijf Naber, Nieuwe Krim 20 - Steenwijksmoer, Dorpshuis De Schalm, Hoofdweg 47

Voor meer informatie kunt u terecht bij de leden van de deelgebiedscommissie: Bert Kleine tel. 0524-519096, Albert de Jonge tel. 0524-516404 of Betty Hoogeveen tel. 0524-290990. Mailen kan ook: burgl26@hotmail.com. Of neem een kijkje op de website www.buitengewoonplatteland.nl .