TROS

Hilversum, 19-08-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 23 augustus

Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 23 AUGUSTUS

Zaterdag 23 augustus presenteert Daniël Dekker TROS MUZIEKCAFÉ met optredens van:

Edward Reekers kent de luisteraar wellicht als leadzanger van Kayak en het project Motel Westcoast van Syb van der Ploeg. Op 8 augustus 2008 kwam zijn nieuwe soloalbum uit met daarop eigen geschreven nummers. In TROS MUZIEKCAFÉ een optreden.

Marain zong in het orkest van de 'Boulevard of Broken Dreams' en in de meidenband 'Cupcakes'. Samen met haar band brengt zij zeer persoonlijke rootsmuziek van internationale allure. Eind deze maand verschijnt haar nieuwe cd. Zaterdag geeft ze vast een voorproefje.

Het zingen van teksten met een pakkend verhaal, verpakt in interessante melodieën en harmonieën, met brede invloeden van folk, roots, jazz en blues, dat is in het kort een typering van de Limburgse troubadour Bart Oostindie. Hoe dit klinkt, is te horen bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Karmakonka bestaat uit vier muzikanten, met leadzang van Maaike. Ze mixen reggae, dance, r&b en pop tot een smeuïg geheel. Hun muziek bestaat in de basis uit bas, gitaar en drums met dan daarbij moderne samples en elektronische geluiden die de muziek eigentijds inkleuren.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS