Ingezonden persbericht

- PERSBERICHT -

Extra op Huntenpop: Sex 'n' Jazz

Op het laatste moment is de band Gare du Nord toegevoegd aan het programma van het Huntenpop Festival, dat op zaterdag 23 augustus wordt gehouden in Varsselder in de Achterhoek. Gare du Nord vervangt de Amerikaanse band From First To Last die het concert op Huntenpop helaas heeft moeten afzeggen.

De Nederlandse band Gare du Nord is de afgelopen jaren waanzinnig populair geworden, vooral door de hitsingle Beautiful Day en het album Sex 'n' Jazz. Dat staat inmiddels al meer dan zestig weken in de Album Top 100. Ruim een half jaar geleden ontving de band al een Gouden Plaat en de kans is groot dat de platinumstatus nog voor het einde van het jaar bereikt wordt.

Muzikaal is Gare du Nord lastig te omschrijven. De band heeft een eigen stijl en de muziek bevat invloeden uit soul, funk, jazz, blues, lounge en rock. De band heeft het afgelopen seizoen een succesvolle theatertour gedaan en ook de shows in clubs als 013, Het Paard, Mezz en Effenaar en op diverse festivals trokken veel publiek.

Bands

Naast Gare du Nord treden nog 27 nationale en internationale bands op op zaterdag 23 augustus in Varsselder: Saybia + Fun Lovin'Criminals + Beatsteaks + Kreator + Stevie Ann + Beef + Walter Trout + Agua De Annique + The Mahones + Backfire + Hansen Tomas + Rolling Spears + Liquido + Delain + Kwani Experience + The Buccaneers + The Rhythm Chiefs + veel regionale talenten.

Voor maar E 35,00 (voorverkoop) is dit allemaal mee te maken. Check voor het laatste nieuws de website www.huntenpop.nl.