Gratis workshops 3D, Video en Multimedia bij CMM


AMSTERDAM, 20080814 -- Op zaterdag 24 augustus aanstaande biedt College of Multimedia in Amsterdam drie gratis workshops 3D Producer, Video Production en MultiMedia Authoring aan. Hierin leren de curisten de basisbeginselen van 3D, van het monteren van een digitale film en van Photoshop voor het web.

De workshops zijn een introductie van de mogelijkheden van 3D, video en multimedia, maar ook een manier om nader kennis te maken met College of Multimedia (CMM). Bij CMM zijn het hele jaar opleidingen en cursussen te volgen in onder andere webdesign, 3D-design en -animatie, videoproductie, sound-design en specifieke Adobe, Apple en Digidesign software pakketten.

Deelnemen kan door je in te schrijven op de website van CMM op www.cmm.nl. Daar vind je ook meer informatie over de workshops en CMM.

Over College of Multimedia

College of MultiMedia (CMM) biedt al ruim 11 jaar verschillende opleidingen en cursussen in interactieve media, web, 3D, audio en video. Het aanbod varieert van cursussen van enkele dagen tot opleidingen van enkele maanden en geeft zowel de mogelijkheid tot het volgen van fulltime als parttime opleidingen. Aan de ene kant is MultiMedia Engineer een bijzonder volledige opleiding voor web- en interaction-design, aan de andere kant stomen de intensieve cursussen Final Cut Pro, Flash en Motion je in korte tijd klaar om met één specifiek programma aan de slag te gaan.

Daarnaast breiden de opleidingen Digital Video Producer, 3D Producer, Web Development en Interactive Media op verschillende gebieden je vaardigheden uit. Alle lesprogramma's bij CMM worden zo samengesteld dat de studenten de meeste relevante praktijkervaring op kunnen doen met de nieuwste technologieën en software. CMM beschikt over enorm getalenteerde docenten die vaak naast hun docentschap nog actief zijn in het bedrijfsleven en die toegewijd werken aan het verzorgen van opleidingen van hoge kwaliteit. College of Multimedia is een Authorized Training Center voor Adobe, Apple en Digidesign.





Ingezonden persbericht