Bekende artiesten in Gooiland


HILVERSUM, 20080819 -- Op zondag 24 augustus vindt er een muziekspektakel plaats in het Grand Café van Gooiland in Hilversum. Tussen 16.00 en 19.00 uur treden bekende artiesten belangeloos op tijdens het jaarlijkse in memorial concert ter nagedachtenis van Glenn Corneille die in augustus 2005 overleed door een auto ongeluk.

Bekende artiesten zoals Do, Franklin Brown, Maxime, Des'ray en nog vele andere zullen 24 augustus aanwezig zijn om samen met familie, vrienden en muziekliefhebbers uit het hele land muziek te maken en stil staan bij het overlijden van Glenn Corneille.

Glenn Corneille werd geboren in Venlo en studeerde in 1995 summa cum laude af op het conservatorium in Maastricht. Hij was onder meer actief als freelance musicus, arrangeur en componist en bandleider van verscheidene formaties. Hij beheerste alle stijlen: klassiek, blues, jazz (daarbinnen ook weer vele stijlen) en pop. Dat maakte hem binnen enkele jaren tot een van de meest gevraagde muzikanten. Hij werkte mee aan diverse cd's, zoals albums van Boris en Do.
Ook begeleidde hij Dewi en René Forger. Op het moment van zijn overlijden was hij bezig met een theatertournee met de zangeres Do.
Corneille kwam op 35-jarige leeftijd om het leven door een verkeersongeluk bij Laren.

Het concert op zondag 24 augustus begint om 16.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roy van den Broek, telefoon 035-6212331.





Ingezonden persbericht