Persberichten Binnensticht, 12.00 uur

Utrecht, 24-08-2008

Blote man bekeurd

ZEIST Zondag 24 augustus heeft de politie rond 01.30 uur een 28-jarige man uit Zeist aangehouden op de Slotlaan. Op camerabeelden had de politie gezien dat de man bloot rondliep. De man kreeg een bekeuring voor hinderlijk gedrag. Van schennis was niet direct sprake.

Verkeerscontroles

ZEIST BILTHOVEN Vrijdag 22 augustus heeft de politie verkeerscontroles gehouden in Zeist en Bilthoven. In totaal zijn 46 bekeuringen uitgedeeld, onder andere voor het rijden over de busbaan, te hard rijden en het niet voeren van verlichting op de fiets.

Onder invloed

ZEIST Vrijdagavond 22 augustus rond 21.45 uur heeft de politie een 26-jarige man uit Zeist aangehouden op de Arienslaan, op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau blies de man 450 ug/l, waarop hij een bekeuring en een rijverbod van zes uur kreeg.

Op zaterdag 23 augustus hield de politie rond 02.45 uur een 62-jarige automobiliste uit Zeist aan op de Prof. Lorentzlaan, ook op verdenking van rijden onder invloed. De vrouw blies op het bureau 330 ug/l. Zij kreeg naast haar bekeuring een rijverbod van twee uur.