Politie Gelderland-Zuid

Man rijdt in op discobezoeker

Groesbeek, Altforst, 24-08-2008 o Zaterdagnacht omstreeks 4.00 uur is een 19-jarige man uit Altforst aangehouden op de Woerdsestraat in zijn woonplaats. De man wordt er van verdacht iemand te hebben bedreigd en daarnaast zou hij met zijn auto op iemand zijn ingereden.

Agenten waren naar de Cranenburgsestraat in Groesbeek gestuurd. Daar zou een getuige hebben gezien dat er met een auto op iemand was ingereden. Agenten werden aangesproken door een18-jarige man uit Groesbeek die vertelde zojuist te zijn bedreigd met een mes. Daarna zou er met een auto door diezelfde persoon op hem zijn ingereden. Hij kon nog net op tijd wegspringen. Omdat het kenteken bekend was werd in de directe omgeving uitgekeken naar de bewuste auto. In Groesbeek werd de auto niet meer aangetroffen.

Later kon de 19-jarige verdachte in zijn woonplaats worden aangehouden door agenten die bij zijn woning post hadden gevat. Toen de agenten de verdachte aanspraken roken zij dat hij alcohol had gedronken. De man is vervolgens aangehouden voor het rijden onder invloed, bedreiging en poging tot zware mishandeling. (14)

Laatst gewijzigd 24-08-2008 12:27 | © Regio Gelderland-Zuid |