Politie Brabant-Noord

Fietsendief aangehouden

Drunen, Schijndel, Sint Oedenrode, 24-08-2008

Drunen - De politie heeft zaterdagmorgen bij zijn woning een 55-jarige man uit Drunen aangehouden, die ervan verdacht wordt even daarvoor een fiets te hebben weggenomen van de Grotestraat. Een oplettende getuige zag de fietsendiefstal en waarschuwde de politie, die de verdachte met fiets bij zijn woning aantrof. De fiets is inbeslaggenomen voor verder onderzoek en de verdachte ingesloten voor verhoor.


---

Schijndel/Sint Oedenrode - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Schijndel op de Schijndelseweg te Sint Oedenrode aangehouden voor fietsendiefstal. Agenten hadden de man ter hoogte van het pompstation met de fiets zien lopen. Hij hield de achterkant van de fiets omhoog en liet deze in de loop op de grond stuiteren. Hierdoor brak het slot af en werden wielspaken vernield. De fietsendief werd op heterdaad betrapt en ingesloten voor verhoor. De fiets is inbeslaggenomen voor verder onderzoek.


---

Sint Oedenrode - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Hoge Vonderen een 18-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. Hij was in het bezit van een gestolen fiets. De man bekende dat hij de fiets op de Kofferen had weggenomen. Hiervoor is tegen hem proces-verbaal opgemaakt. De fiets is terug bij de eigenaar die zich vlak na de diefstal meldde bij de agenten.