Politie zoekt getuigen van aanranding

Mierlo, 24-08-2008 o De politie is op zoek naar getuigen in verband met een aanranding op de Heezerweg/ Mierlosedijk.

Fietspad parkeerplaats Strabrechtse Heide
Een 49-jarige vrouw uit Geldrop is zondagmorgen tussen 9.30 uur en 9.45 uur door een onbekende man aangerand op het fietspad nabij de parkeerplaats aan de Strabrechtse Heide. Ze kwam uit de richting van de Strabrechtse Heide. Ze fietste langs de man die stilstond aan de andere kant van het fietspad.

Toedracht
Hij duwde haar van haar fiets en betastte haar onzedelijk. Nadat de vrouw begon schreeuwen, liet de man haar los en rende weg naar een grijze bestelbus die verderop geparkeerd stond.

Signalement
De dader is een blanke man van ongeveer 30 à 40 jaar oud. Hij heeft een stevig postuur en half lang donker haar. Hij droeg een grijs/witte legerprintbroek. De dader vluchtte met een grijze bestelbus (Opel Vivaro of soortgelijk model) vanaf de parkeerplaats in de richting van de A270 (Mierlo) het viaduct over.

Weet u meer?
De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben of het signalement van de dader herkennen. Ook wil de politie graag weten of mensen deze bestelbus in de omgeving hebben zien staan of rijden. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.