Art-event bij de Hamermolen


UGCHELEN, 20080625 -- Op zondag 24 augustus 2008 zal Art-Event bij de Hamermolen in Ugchelen ( bij Apeldoorn) voor de eerste keer worden gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door de kunstenaressen Liesbet Optendrees (www.liesbet.biz) en Janet Klok (www.sparkle-sieraden.nl) in samenwerking met de kunstenaars site www.exto.nl. Beide dames zijn van mening dat er nog ruimte is voor een bijzonder kunstevenement op een bijzondere locatie en zo is Art-event bij de Hamermolen ontstaan.

De Hamermolen is als locatie gekozen omdat het niet alleen een markant gebouw is dat verbouwd is tot een prachtige locatie. Maar ook het feit dat er rondom de Hamermolen genoeg ruimte is om kunstwerken te presenteren. Zowel op het grasveld aan de voorzijde, onder de prachtige bomen, maar ook op het terras en zelfs de kleine slootjes kunnen worden gebruikt. Kortom al met al een geweldige locatie voor dit kunstevenement.

Al diverse interessante kunstenaars uit verschillende disciplines hebben zich ingeschreven. Op 24 augustus zijn er prachtige kunstwerken te bewonderen waaronder: schilderijen, glas, keramiek, grafiek- en etstechnieken, fotografie, beelden, vilt en sieraden. Een indruk geeft alvast een kijkje op de website: www.kunst-evenementen.nl.

Voor de agenda: Art-event bij de Hamermolen op zondag 24 augustus (van 10.00 tot 17.00 uur). De toegang is gratis.





Art-Event bij de Hamermolen