Politie Zeeland


---


O-1676-2008 Inbraak en poging tot inbraak in Goes
Tussen zaterdag en zondag 14.00 uur werd ingebroken in een clubgebouw op de Kattendijksedijk in Goes.
Er werd een deur geforceerd en uit het gebouw werden enkele kratten bier en een geldkistje met onbekende inhoud weggenomen.
Ook werd gepoogd in te breken in een recreatiegebouw, eveneens op de Kattendijksedijk. Deze inbraak mislukte maar hierdoor ontstond wel braakschade aan een raam.

O-1677-2008 Aanrijding in Kerkwerve
Op de kruising Boogerdweg / Zwaardweg / N59 bij Kerkwerve kwamen zondag omstreeks 15.00 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 79-jarige man uit Kapelle, met in zijn auto twee inzittenden, reed over de Boogerdweg en verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 46-jarige man uit Monchengladbach (D). Deze 46-jarige man liep bij de aanrijding rug- en nekklachten op en hij is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Na onderzoek kon hij het ziekenhuis weer verlaten. De 79-jarige bestuurder en één van de inzittenden, een 73-jarige man uit Goes, hadden borstklachten, zij zullen zelf naar een dokter gaan. De tweede inzittende, een 73-jarige Goese vrouw, bleef ongedeerd. Beide auto's zijn bij de aanrijding vernield.

W-1678-2008 Vernieling, Middelburg
In de nacht van zaterdag op zondag is op een volkstuinencomplex in Middelburg de achterzijde van een schuurtje afgebrand.
De brand werd geblust door aanwezige op het complex die de brand in de gaten had. Ook werd een schuurtje opengebroken, waaruit verschillende goederen werden weggenomen en werd een tunnelkas vernield. Eerder deze week werden op het complex twee schuurtjes opengebroken en werden een net, een tunnelkas en diverse groenteplanten vernield.

W-1679-2008 Aanrijding in Serooskerke (W)
Zondag omstreeks 15.30 uur kwamen op de kruising Wilgenhoekweg / Kadetweg in Serooskerke twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 19-jarige vrouw uit Middelburg kwam vanuit de richting van haar woonplaats en reed over de Wilgenhoekweg, waar zij op de kruising linksaf sloeg. Zij liet hierbij een haar op dezelfde weg tegemoetkomende 42-jarige man uit Retie (B) niet voorgaan. Op de kruising staan verkeerslichten en beide betrokkenen verklaarden door het groene licht te zijn gereden, waardoor de aanrijding ontstond. De auto's raakten beschadigd.

Z-1680-2008 Zakkenrollen in Hulst
In Hulst werd zondag tussen 14.00 en 15.30 uur een 37-jarige man uit de gemeente Terneuzen tussen de Stationsweg en de binnenstad van zijn portemonnee beroofd.
De portemonnee, met daarin meer dan honderdvijftig euro en persoonlijke papieren, werd in een ongezien ogenblik uit één van zijn broekzakken gerold.