Saxion Hogescholen
BR>

ma 18 augustus 2008

Saxion open avond: "Maak een afspraak!"

Met een nieuwe opzet van haar open avonden, wil Saxion haar potentiële deeltijdstudenten en cursisten op maat bedienen. Daarom vindt er volgende week de zogenoemde afsprakenavond plaats op maandag 25 augustus in Enschede van 17.00 tot 20.00 uur.

Na het succes van deze avond in april heeft Saxion besloten deze opzet in augustus voort te zetten. De bezoekers waardeerden het gesprek op maat zeer. Geinteresseerden zijn op zoek naar informatie op maat en Saxion speelt op deze behoefte in door belangstellenden de mogelijkheid te bieden op deze avond een persoonlijk gesprek met een deskundige docent of medewerker te voeren.

Het voeren van zo'n persoonlijk gesprek is met name interessant voor mensen die hun carrièreperspectief willen vergroten en eventueel naast hun werk een beroepsopleiding of praktijkgerichte cursus willen volgen. Saxion biedt een breed palet aan deeltijdbachelors, post-hbo, masters, cursussen en zogenaamde Associate degrees*.

Een nieuwe cursus waar Saxion vanaf september 2008 mee start is Payroll adviseur met onderwerpen als loonheffing, arbeidsrecht en sociale verzekeringen.Ook nieuw is de cursus Adviseren bij organisatieverandering. Verder is de éénjarige studieroute Propedeuse Psychologische en Pedagogische Studies aan het aanbod toegevoegd.

Via www.saxion.nl/kennistransfer kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een gesprek op maat of voor een van de groepsvoorlichtingen. Ook is er een Informatiemarkt, waar Saxion zich naast opleider ook als werkgever presenteert.


* Associate degree-programma's (kortweg Ad-programma's) zijn tweejarige programma's in het hoger beroepsonderwijs leidend tot een nieuwe wettelijke graad: de Associate degree. Vanuit de arbeidsmarkt bestaat er behoefte aan afgestudeerden met een opleidingsachtergrond tussen mbo-4- en hbo bachelorniveau.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie: