Gemeente Boekel


Landbouw Ontwikkelings Gebieden gemeente Boekel

Informatiebijeenkomst Structuurvisie/Mer landbouwontwikkelingsgebieden voor de intensieve veehouderij.
Op 25 augustus organiseert de gemeente Boekel een informatiebijeenkomst over de structuurvisie/MER landbouwontwikkelingsgebieden voor de intensieve veehouderij. De bijeenkomst begint om 20.00 en vindt plaats in gemeenschapshuis De Horst in Venhorst.

De bijeenkomst is een vervolg op de informatiebijeenkomst van 24 april j.l. Tijdens de informatiebijeenkomst zal ingegaan worden de structuurvisie/MER. De bedoeling is dat de belangrijkste themas aan de orde komen. In ieder geval zal worden stilgestaan worden bij het doel en nut van de structuurvisie, het agrarische vestigingsbeleid, de consequenties voor milieu in brede zin, het landschap en de beeldkwaliteit en de gezondheidsaspecten. Tijdens de avond zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen, maken van opmerkingen en uitwisseling van gedachten.

De informatiebijeenkomst is de start van de inspraakprocedure die zes weken duurt. Van 27 augustus tot 8 oktober kunnen inspraakreacties worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders. Gedurende deze zes weken kunt u voor vragen terecht bij de projectleider voor de landbouwontwikkelingsgebieden, de heer J. van Dijck. via het telefoonnummer 06-109 690 83.

De inspraakreacties worden bezien en zullen worden betrokken bij de definitieve vaststelling van de structuurvisie/MER. De vaststelling staat gepland voor de raadsvergadering op 8 december 2008.