Saxion Hogescholen
BR>

di 19 augustus 2008

Introductiedagen eerstejaarsstudenten in Deventer

Op maandag 25 en dinsdag 26 augustus vinden in Deventer de introductiedagen plaats van de eerstejaarsstudenten van Saxion. Ongeveer 650 studenten en vrijwilligers nemen hieraan deel. Op dinsdag komen daar nog ongeveer 250 studenten van het ROC Aventus bij.

Het afsluitend concert vindt dit jaar op de Brink plaats, met medewerking van de volgende artiesten: DJ Jean, Voicst en Hansen Tomas. Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk.

De officiële opening vindt plaats op het `Saxionplein'. Dit is de ruimte tussen de gebouwen van het ROC en de hogeschool. De studenten worden welkom geheten door mevrouw Van Oldeniel (lid Raad van Bestuur) en burgemeester Heidema.

Aansluitend vindt het diner plaats. De muziek tijdens het diner wordt verzorgd door de DJ's Nathan & Rick en de SOA Sisters. Tijdens `meet Deventer' verkennen de studenten de binnenstad. Zij bezoeken diverse horecagelegenheden en gaan sloeproeien op de IJssel.

Traditiegetrouw is de dinsdag gereserveerd voor informatie en ontspanning. Nuttige informatie, gadgets en leuke attracties zijn de sleutelwoorden voor de altijd succesvolle dinsdag.

Voor het diner en de consumpties is de samenwerking gezocht met de plaatselijke horeca. El Popo en Casa Andalusië bieden daghappen aan. Ook staat er een tap op de Brink waar de deelnemers tegen een gereduceerd tarief consumpties kunnen kopen.

De introductie wordt afgesloten met een concert op de Brink. Het programma van het concert is als volgt:

* · 20.00-21.00 uur Hansen Tomas

* · 21.00-21.30 uur DJ Bas

* · 21.30-22.30 uur Voicst

* · 22.30-22.45 uur DJ Bas

* · 22.45-00.00 uur DJ Jean met danseressen en MC Boogshe.

De studenten feesten daarna nog even door bij Brink 21 en Luxor Plaza.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jeanet Nijland of Tamara Klaassen, Saxion, tel. 0570 - 603 664.