De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool organiseert Open Dag voor late beslissers op maandag 25 augustus

De meeste aanstaande studenten hebben al een besluit genomen over de studie die ze per 1 september willen volgen. Maar er zijn ook studenten die hun beslissing tot het laatste moment uitstellen, omdat ze geen keuze kunnen maken uit het oneindige aanbod aan verschillende hbo-opleidingen. Speciaal voor deze late beslissers organiseert De Haagse Hogeschool op maandag 25 augustus een Open Dag.

De laatste Open Dag voor de start van het nieuwe schooljaar is persoonlijk en kleinschalig van opzet. Studenten en medewerkers staan klaar om van alles te vertellen over het studeren aan de voltijd- en deeltijd opleidingen van De Haagse Hogeschool. Er zijn presentaties, maar ook kunnen aankomende studenten persoonlijke gesprekken voeren en de sfeer proeven van de hogeschool. Ook geïnteresseerden in de Master Studies en Professional Courses zijn van harte welkom.

De Open Dag vindt plaats van 18.00 â 21.00 uur aan het Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag. Ook onze vestigingen in Rijswijk en Zoetermeer hebben op maandag 25 augustus Open Dag. Het volledige programma en informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool is te vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag.

NB: De eerstvolgende Open Dag op onze vestiging aan de Laan van Poot (HALO en Sport-management) is op zaterdag 8 november 2008 van 11.00 tot 14.00 uur.

Clicky