Gemeente Cromstrijen


Parkeren tijdens huttenbouwfestijn

(21-08-2008)

Volgende week (van 25 augustus tot en met 30 augustus) vindt het jaarlijkse huttenbouwfestijn plaats. Dit festijn vindt evenals andere jaren plaats op het parkeerterrein naast het gemeentehuis aan de Buttervliet in Numansdorp. Ook in Klaaswaal vindt er (op 27 augustus tot en met 30 augustus) een huttenbouwfestijn plaats op het parkeerterrein voor de Hoeckenisse in Klaaswaal.

Parkeermaatregelen Numansdorp

Om het parkeren zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft de gemeente Cromstrijen een tijdelijk parkeerverbod ingesteld in de Burgemeester Henrylaan op het gedeelte tussen Zijplaan en van Beethovenstraat. Bezoekers mogen bij wijze van uitzondering parkeren in de berm aan de linkerkant (vanuit de Middelsluissedijk WZ ) van de Zijplaan en op het parkeerterrein van het tenniscomplex.

Bovenstaande verkeersmaatregelen zijn genomen om de veiligheid van de bezoekers van het festijn en de veiligheid van de voorbijgangers te waarborgen. Wanneer alle parkeeraanwijzingen opgevolgd worden, kunnen de hulpdiensten snel ter plaatse zijn mocht er een calamiteit voorkomen.