Gemeente Bussum

Busroute van en naar het station Naarden-Bussum gewijzigd

Door werkzaamheden zijn de Nieuwe Raadhuisstraat en de Brinklaan, wegvak vanaf de kruising Eslaan tot en met de kruising Olmenlaan afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer.

Connexxion kan door deze afsluiting geen gebruik maken van zijn normale busroute van en naar het station Naarden-Bussum en is genoodzaakt een alternatieve route in te stellen.

Buslijn 109: traject Huizen - Bussum

Vanaf maandag 25 augustus 2008 gaat buslijn 109 tijdelijk de volgende route rijden: Huizerweg - Dr. Frederik van Eedenweg - Constantijn Huijgenslaan -

Brediusweg naar het station Naarden-Bussum.

De bus van Huizen naar het station Naarden-Bussum volgt deze route totdat de werkzaamheden aan de Nieuwe Raadhuisstraat eind november gereed zijn. Daarna kan de bus weer zijn `normale' route rijden.

Buslijn 109: traject Bussum - Huizen

Ook in tegengestelde richting rijdt buslijn 109 vanaf 25 augustus 2008 bovengenoemde route. Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan de Brinklaan, wegvak kruising Eslaan tot en met kruising Olmenlaan, afgerond 17 oktober 2008. Vanaf dan kan de bus van Bussum naar Huizen zijn `normale' route rijden.