RTL Group

Schokkende onthullingen met verregaande gevolgen in nieuw seizoen 'GTST'

Het afgelopen seizoen eindigde dramatisch voor een aantal inwoners van Meerdijk en de talloze GTST-fans bleven achter met een aantal prangende vragen. Maar vanaf maandag 25 augustus worden al die vragen beantwoord in een nieuw seizoen van de populaire RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

Charlie moest noodgedwongen haar lang bewaarde geheim aan Nick onthullen. Haar zoon JJ is in werkelijkheid Valentijn, de zoon van Nick. Door inwendig letsel is JJ alleen nog geholpen met een bloedtransfusie van zijn biologische vader. Charlie smeekt Nick direct naar het ziekenhuis te gaan, omdat de tijd dringt. Nick is overdonderd en wil eerst weten hoe het zit. Kan Charlie in korte tijd uitleggen waarom JJ Valentijn is en komen ze dan nog op tijd aan in het ziekenhuis? En hoe gaan Nick en Charlie om met de openbaring van dit grote geheim, want Sjors en de vermiste Jack worden hier ongewild ook in betrokken.

Ook Rik en Anita, die een kindje verwachten, werden getroffen door een vreselijk drama. Na een gevecht tussen Dennis en Rik eindigden de zwangere Anita en Rik als gevolg van een val over het balkon levenloos op de grond. Hebben zij dit drama overleefd en wat zijn de gevolgen voor Dennis?

Na een mislukte ontsnappingspoging worden Vicky en Barbara van elkaar gescheiden. Hun ontvoerder Gilbert vraagt losgeld aan Floris, de vader van Vicky, die op zijn beurt zijn rijke moeder Josephine inschakelt. Als Floris te horen krijgt dat Josephine hem niet kan helpen, grijpt Noud in. Hij bedenkt een plan, maar komt er al snel achter dat dit plan ernstige gevolgen heeft voor hemzelf.

De strijd tussen Ludo en Janine dendert nog steeds onverminderd voort en Janine komt erachter dat Lonneke geen goede bedoelingen heeft. Ondertussen probeert Janine Nina en Ludo dichter bij elkaar te brengen, maar dat werkt averechts. Ludo wantrouwt Janines motieven en denkt dat zij wraak wil nemen op hem. Ludo maakt duidelijk dat hij daar niet intrapt en probeert een wig te drijven tussen moeder en dochter.

Uitzending: elke werkdag, vanaf maandag 25 augustus tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Website: gtst.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal van de cliffhanger is op te vragen via onze afdeling Mediadocumentatie tel: 035-6718553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of eva.peters@rtl.nl.

Deze site maakt uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van JavaScript. Uw browser ondersteunt geen JavaScript of JavaScript-ondersteuning is uitgeschakeld. Hierdoor zult u bepaalde onderdelen van de site niet kunnen gebruiken.