RTL Group

Honderd laatste koppels 'Million Dollar Wedding' presenteren zich op internet

Het belooft het meest romantische programma van het najaar te worden, Million Dollar Wedding. Het RTL 4-programma met Wendy van Dijk waarin op zoek wordt gegaan naar hét droompaar van Nederland. Vanaf zaterdag 30 augustus is deze zoektocht, die resulteert in een bruiloft die alles overtreft, te zien. Inmiddels zijn de opnames al in volle gang en heeft de eerste selectie plaatsgevonden. Van de vierduizend koppels zijn er honderd over. Deze bruidsparen in spé hebben de opdracht gekregen zich aan het Nederlandse publiek te presenteren. Dit moeten zij doen door zelf een korte videoboodschap te maken. Deze promotiefilmpjes zijn vanaf maandag 25 augustus op de site http://rtl.nl/milliondollarwedding te bewonderen. De kijker bepaalt wie dat het beste doet en daarmee een gegarandeerde plek bij de laatste zeven liefdeskoppels verdient.

Ruim 4000 koppels hebben zich opgegeven voor deze grote zoektocht. Voor een speciale jury, bestaande uit bruidskoningin Mary Borsato, trouwambtenaar en scheidingsadvocaat Jan Martens en matchmaker Edina Kovats, hebben zij in dertig seconden laten zien waarom zij die enorme bruiloft verdienen. Waarom houden zij zoveel van elkaar? Waarom moet de Nederlandse kijker op deze twee stemmen? Wat maakt hen het droompaar van Nederland? De koppels moeten al hun creativiteit en originaliteit uit de kast trekken om op te vallen tussen alle andere paren. Wat ongetwijfeld gaat resulteren in hilarische, emotionele en liefdevolle scenes.

Degene met de meeste stemmen is een stap dichter bij die droombruiloft. Want dit paar is zeker van een plek in de eerste live-show. Wie de andere zes koppels zijn, wordt duidelijk in de derde aflevering van Million Dollar Wedding op zaterdag 13 september.

Website: http://rtl.nl/milliondollarwedding

Uitzending: Vanaf zaterdag 30 augustus, tussen 20.00 en 21.30 uur, bij RTL 4.
Herhaling: vanaf donderdag 4 september, tussen 22.30 en 00.00 uur, bij RTL 4

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Susanne van der Klugt, via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl.

Deze site maakt uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van JavaScript. Uw browser ondersteunt geen JavaScript of JavaScript-ondersteuning is uitgeschakeld. Hierdoor zult u bepaalde onderdelen van de site niet kunnen gebruiken.