T-Mobile maakt mobiel surfen net zo gewoon als mobiel bellen.

25/08/2008 10:47

T-Mobile


- Complete mobiel internet aanbod sterk uitgebreid.


- Voor elk gebruik een passend mobiel internet aanbod.


- Zonder zorgen online voor een vast bedrag per maand.


- Meest populaire diensten worden in een hogere snelheid aangeboden.


- Nieuw: mobiel TV kijken en prepaid voor mobiel breedband internet op de laptop.

Op 1 september 2008 komt T-Mobile met een compleet vernieuwd portfolio voor internet op je mobiel en mobiel breedband internet. Er komen diensten bij, tarieven gaan omlaag en snelheden gaan omhoog. Hiermee biedt T-Mobile het grootste en meest diverse aanbod op het gebied van mobiel internet voor een vast bedrag per maand. Naast het verhogen van de snelheden, zijn de introductie van mobiele televisie via de mobiele telefoon en de lancering van prepaid mobiel internet voor de laptop, de meest belangrijke veranderingen. Bovendien lanceert T-Mobile een voordelig instapabonnement om thuis én onderweg te kunnen internetten met de laptop.

Bart Weijermars, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: 'Het afgelopen half jaar is het gebruik van verschillende vormen van mobiel internet sterk gegroeid. De populariteit van mobiel internet laat zien dat zowel zakelijke gebruikers als consumenten de mogelijkheden verkennen en op zoek zijn naar een aanbod dat aansluit bij hun behoefte. Het nieuwe abonnement Laptop Economy is bijvoorbeeld een aantrekkelijke instapoptie voor consumenten en kleine zelfstandige ondernemers. Mensen die nergens aan vast willen zitten, zijn weer beter uit met de prepaid-datakaart. Kostenbeheersing is hierbij een belangrijk aspect daarom gaan we bij alle mobiele internet abonnementen steeds uit van een vast bedrag per maand. Zo kunnen de kosten nooit uit de hand lopen.'

Prepaid tegoed voor de laptop

Het nieuwe aanbod bestaat uit drie mobiel breedband abonnementen die geschikt zijn voor de laptop: Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive. Laptop Economy is een nieuw instap abonnement waarmee klanten al voor 19,95 euro per maand thuis en onderweg gebruik kunnen maken van mobiel internet.

Laptop Executive is voor zakelijke gebruikers die altijd en overal de best beschikbare verbinding willen hebben. Laptop Executive is op dit moment het meest complete en meest voordelige prijsplan in de markt voor onbeperkt internet met een maximale up- en downloadsnelheid voor een vast bedrag per maand (voor bestaande klanten blijven de abonnementen Internet Totaal en Internet Totaal Plus bestaan).

Daarnaast introduceert T-Mobile op 8 september de mogelijkheid om prepaid te surfen met de laptop. Laptop PrePaid kost maximaal 7,00 euro per dag en is verkrijgbaar bij de MediaMarkt, Phonehouse en alle 80 winkels van T-Mobile.

Mobile TV via 3G

De downloadsnelheid van het nieuwe basisabonnement web'n'walk Standard (voorheen Pocket Internet Totaal) stijgt naar 384 kb/s . Het vernieuwde web'n'walk Plus (voorheen Pocket Internet Totaal Plus) wordt versneld naar 1Mb/s en uitgebreid met de mogelijkheid om gratis TV op je mobiel te kijken. Een speciale telefoon is niet nodig; het grootste deel van de UMTS toestellen is geschikt voor mobile TV. Klanten van T-Mobile web'n'walk Plus kunnen via hun mobiel kijken naar Nederland 1 en 3, RTL4, SBS6 en MTV Music.

Overzicht

Hieronder volgt een overzicht van het vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile.

Abonnement Download snelheid Upload snelheid Bijzonderheden Prijs (incl. BTW)

web'n'walk Stand 384 Kb/s 64 kb/s Onbeperkt mobiel 9,95

ard internet op de

mobiele telefoon

binnen Nederland

web'n'walk Plus 1 Mb/s 384 kb/s Mobiel internet 14, 95

op de mobiele te

lefoon inclusief

TV: NL 1 en3, M

TV, RTL4, SBS6Na

2Gb is de snelh

eid 384/64 kb/s

Laptop Economy 1 Mb/s 384 kb/s Nieuw!Na 250 Mb 19,95

is de snelheid 3

84/ 64 kb/s

Laptop Business 2 Mb/s 384 kb/s Hogere snelheid, 34,95

lagere prijsNa


1 Gb is de snelh

eid 384/64 kb/s

Laptop Executive 3,6 Mb/s 1,4 Mb/s Onbeperkt mobiel 59,95

breedband inter

net binnen Neder

land.

Laptop PrePaid 2 Mb/s 384 kb/s Nieuw! PrePaid m 1 euro per Mbmax

obiel breedband 7,00 euro pd

internet voor ma

ximaal 7,00 euro pe

r dag

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW. Voor meer informatie over het compleet vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile kunt vanaf 1 september terecht op www.t-mobile.nl.

Over T-Mobile

T-Mobile Nederland rapporteerde per 1 juli een omzet van 863 miljoen euro voor het eerste half jaar van 2008. T-Mobile bedient 5,3 miljoen klanten in Nederland (per 1 juli 2008). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.





http://www.t-mobile.nl