T-Mobile maakt mobiel tv kijken mogelijk.

25/08/2008 10:58

T-Mobile


- Supersnel internet op je mobiel inclusief mobile TV voor 14,95 euro per maand.


- Beschikbaar op alle geavanceerde toestellen met een mediaspeler.

T-Mobile biedt vanaf 1 september een nieuw abonnement voor internet op je mobiel in combinatie met mobile TV. Voor slechts 14,95 euro krijgen klanten een supersnelle internetverbinding en kunnen ze tv kijken op hun mobiele telefoon. Voor het mobiel bekijken van Nederland 1 en 3, RTL4, SBS6 en MTV Music is geen speciale telefoon nodig.

Bart Weijermars, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: 'Het aantal mogelijkheden van mobiel internet is in korte tijd sterk toegenomen. Internetten met je mobiel gaat tegenwoordig veel verder dan alleen surfen. Een groeiend aantal klanten is geĂŻnteresseerd in mailen, filmpjes kijken, bloggen, foto's kijken en online radio luisteren. Met het aanbieden van mobile TV, biedt T-Mobile een totaalpakket en maken we de multimedia ervaring via de mobiele telefoon compleet.'

Supersnelle mobiele verbinding

Vanaf 1 september biedt T-Mobile web'n'walk Plus aan. In combinatie met een T-Mobile abonnement betaalt de klant slechts 14,95 euro per maand voor een supersnelle mobiele internetverbinding met een snelheid van 1Mb/s (download) en 384kb/s (upload). Om optimaal van web'n'walk Plus en mobile TV te kunnen genieten is een speciale telefoon niet nodig. Het grootste deel van de UMTS toestellen is geschikt voor mobile TV.

Mobiel internet van T-Mobile

Het abonnement web'n'walk Plus - opvolger van 'Pocket Internet Totaal Plus' - is onderdeel van het vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile. Per 1 september is het mobiel internet aanbod sterk uitgebreid, zijn de prijzen verlaagd en snelheden verhoogd. Hiermee biedt T-Mobile een compleet aanbod dat nog meer is afgestemd op de behoeften van verschillende gebruikers.

Overzicht

Hieronder volgt een overzicht van het vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile.

Abonnement Download snelheid Upload snelheid Bijzonderheden Prijs (incl. BTW)

web'n'walk Stand 384 Kb/s 64 kb/s Onbeperkt mobiel 9,95

ard internet op de

mobiele telefoon

binnen Nederland

web'n'walk Plus 1 Mb/s 384 kb/s Mobiel internet 14, 95

op de mobiele te

lefoon inclusief

TV: NL 1 en3, M

TV, RTL4, SBS6Na

2Gb is de snelh

eid 384/64 kb/s

Laptop Economy 1 Mb/s 384 kb/s Nieuw!Na 250 Mb 19,95

is de snelheid 3

84/ 64 kb/s

Laptop Business 2 Mb/s 384 kb/s Hogere snelheid, 34,95

lagere prijsNa


1 Gb is de snelh

eid 384/64 kb/s

Laptop Executive 3,6 Mb/s 1,4 Mb/s Onbeperkt mobiel 59,95

breedband inter

net binnen Neder

land.

Laptop PrePaid 2 Mb/s 384 kb/s Nieuw! PrePaid m 1 per Mbmax

obiel breedband 7,00 pd

internet voor ma

ximaal 7,00 pe

r dag

Bovengenoemde prijzen zijn in euros en inclusief BTW. Voor meer informatie over het compleet vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile kunt vanaf 1 september terecht op www.t-mobile.nl.

Over T-Mobile

T-Mobile Nederland rapporteerde per 1 juli een omzet van 863 miljoen euro voor het eerste half jaar van 2008. T-Mobile bedient 5,3 miljoen klanten in Nederland (per 1 juli 2008). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.





http://www.t-mobile.nl