T-Mobile verlaagt prijzen mobiel breedband internet.

25/08/2008 11:02

T-Mobile


- Twee nieuwe abonnementen mobiel breedband internet.


- Onbeperkt gebruik van de T-Mobile HotSpots.


- Geen onverwachte kosten achteraf.

T-Mobile introduceert een vernieuwd mobiel breedband internet aanbod met hogere snelheden tegen lagere prijzen: Laptop Business en Laptop Executive. Deze nieuwe abonnementen zijn ontworpen voor de hedendaagse professional die 24 uur per dag door heel Nederland over e-mail en internet wil beschikken. Vanaf 34,95 euro per maand kunnen zakelijke en particuliere klanten beschikken over een supersnelle internetverbinding die vergelijkbaar is met de verbinding thuis. Bovendien kunnen klanten door heel Nederland onbeperkt gebruik maken van T-Mobile Wi-Fi HotSpots. Omdat de klant niet meer betaalt dan zijn maandbedrag, komt hij niet voor onverwachte extra kosten te staan.

Bart Weijermars, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: "Mobiel internetgebruik is vanzelfsprekend en normaal geworden. Maar niemand wil teveel betalen of geconfronteerd worden met onverwachte kosten aan het einde van de maand. Wij merken dat dit voor veel gebruikers nog de belangrijkste drempels zijn om hun laptop overal te gebruiken. Daarom betaal je bij ons niet meer dan afgesproken en sta je dus niet voor verrassingen."

Laptop Business

Met Laptop Business heeft men altijd toegang tot mobiel internet. Er zijn geen belemmeringen meer om onderweg te werken, klantgegevens bij te werken of de mail checken. Laptop Business kost 34,95 euro per maand. Voor dit bedrag heb je internet op je laptop in heel Nederland met een snelheid van 2Mb/s (download) en 384 kb/s (upload). Na het gebruik van 1 Gb wordt de snelheid 384 kb/s (download) en 64 kb/s (upload). De klant kan na verbruik van de 1 Gb blijven internetten zonder dat hij of zij geconfronteerd wordt met onverwachte extra kosten. Bij T-Mobile ben je dus altijd zonder zorgen online voor een vast bedrag per maand. Bovendien kan er onbeperkt gebruik gemaakt worden van alle T-Mobile HotSpots door heel Nederland.

Laptop Executive

Voor iedereen die altijd en overal up-to-date moet zijn, is er Laptop Executive. Het bedrijfsnetwerk, de actuele ontwikkelingen op kantoor, de mail en het nieuws zijn allemaal snel en door heel Nederland toegankelijk. Maar ook zware bestanden downloaden zoals muziek, films en foto's, is geen moeite. Met een snelheid van 3,6 Mb/s (download) en 1,4 Mb/s (upload) surf je net zo snel als thuis of op kantoor. Voor 59,95 euro beschik je al over onbeperkt mobiel breedband internet op de laptop met een razendsnelle verbinding. Bovendien krijg je voor dit bedrag ook nog eens toegang tot alle T-Mobile HotSpots door heel Nederland. Laptop Executive blijft binnen Nederland altijd dezelfde snelheid hebben zonder extra kosten.

Mobiel internet van T-Mobile

De nieuwe abonnementen Laptop Business en Laptop Executive zijn onderdeel van het vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile. Met ingang van 1 september is het mobiel internet aanbod sterk uitgebreid, prijzen verlaagd en snelheden verhoogd. Hiermee biedt T-Mobile een compleet aanbod dat nog meer is afgestemd op de behoefte van verschillende gebruikers.

Overzicht

Hieronder volgt een overzicht van het vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile.

Abonnement Download snelheid Upload snelheid Bijzonderheden Prijs (incl. BTW)

web'n'walk Stand 384 Kb/s 64 kb/s Onbeperkt mobiel 9,95

ard internet op de

mobiele telefoon

binnen Nederland

web'n'walk Plus 1 Mb/s 384 kb/s Mobiel internet 14, 95

op de mobiele te

lefoon inclusief

TV: NL 1 en3, M

TV, RTL4, SBS6Na


2Gb is de snelh

eid 384/64 kb/s

Laptop Economy 1 Mb/s 384 kb/s Nieuw!Na 250 Mb 19,95

is de snelheid 3

84/ 64 kb/s

Laptop Business 2 Mb/s 384 kb/s Hogere snelheid, 34,95

lagere prijsNa


1 Gb is de snelh

eid 384/64 kb/s

Laptop Executive 3,6 Mb/s 1,4 Mb/s Onbeperkt mobiel 59,95

breedband inter

net binnen Neder

land

Laptop PrePaid 2 Mb/s 384 kb/s Nieuw! PrePaid m 1 per Mbmax

obiel breedband 7,00 pd

internet voor ma

ximaal 7,00 pe

r dag

Bovengenoemde prijzen zijn in euros en inclusief BTW. Voor meer informatie over het compleet vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile kunt vanaf 1 september terecht op www.t-mobile.nl.

Over T-MobileT-Mobile Nederland rapporteerde per 1 juli een omzet van 863 miljoen euro voor het eerste half jaar van 2008. T-Mobile bedient 5,3 miljoen klanten in Nederland (per 1 juli 2008). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.





http://www.t-mobile.nl