T-Mobile introduceert prepaid internet voor de Laptop.

25/08/2008 11:08

T-Mobile


- Vrijblijvend kennis maken met razendsnel mobiel internet op je laptop.


- Niet méér betalen dan 7,00 euro per dag.

Vanaf 8 september introduceert T-Mobile een prepaid variant voor mobiel breedband internet. Met Laptop PrePaid hebben T-Mobile klanten al voor 1,- euro per Mb, altijd en door heel Nederland toegang tot razendsnel internet. De kosten voor het prepaid surfen zijn maximaal 7,00 euro per dag. Hier is de klant altijd verzekerd van een vast maximumbedrag zonder onverwachte kosten achteraf en zonder ergens aan vast te zitten.

Bart Weijermars, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: "Niet iedereen wil zich binden aan een abonnement, dat is begrijpelijk. Dat geldt in het bijzonder voor mensen die buitenshuis weinig gebruik maken van internet op de laptop. Anderzijds zijn er mensen die niet goed weten of ze het wel nodig hebben. Deze mensen kunnen het nu ongedwongen een tijdje proberen, zonder meteen een contract af te sluiten."

Supersnelle verbinding

Na aankoop van Laptop PrePaid krijgt de klant een supersnelle mobiele internetverbinding van 2 Mb/s (download) en 384 kb/s (upload). Het prepaid tegoed is onbeperkt geldig. De klant betaalt 1 euro per Mb, maar in elk geval nooit meer dan 7,00 euro per dag in Nederland. Na 7,00 euro surfen stopt de teller en kan de gebruiker onbeperkt surfen. Daarnaast krijgt de klant als hij Laptop PrePaid aanschaft een mobiel internet modem voor maar 99,90 euro. Laptop PrePaid is te koop bij de MediaMarkt, Phonehouse en alle 80 winkels vanT-Mobile.

Mobiel internet van T-Mobile

Het nieuwe Laptop PrePaid aanbod is onderdeel van het vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile. Met ingang van 1 september wordt het mobiel internet aanbod sterk uitgebreid, prijzen verlaagd en snelheden verhoogd. Hiermee biedt T-Mobile een compleet aanbod dat nog meer is afgestemd op de behoeften van verschillende gebruikers.

Overzicht

Hieronder volgt een overzicht van het vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile.

Abonnement Download snelheid Upload snelheid Bijzonderheden Prijs (incl. BTW)

web'n'walk Stand 384 kb/s 64 kb/s Onbeperkt mobiel 9,95

ard internet op de

mobiele telefoon

binnen Nederland

web'n'walk Plus 1 Mb/s 384 kb/s Mobiel internet 14, 95

op de mobiele te

lefoon inclusief

TV: NL 1 en3, M

TV, RTL4, SBS6Na

2Gb is de snelh

eid 384/64 kb/s

Laptop Economy 1 Mb/s 384 kb/s Nieuw!Na 250 Mb 19,95

is de snelheid 3

84/ 64 kb/s

Laptop Business 2 Mb/s 384 kb/s Hogere snelheid, 34,95

lagere prijsNa


1 Gb is de snelh

eid 384/64 kb/s

Laptop Executive 3,6 Mb/s 1,4 Mb/s Onbeperkt mobiel 59,95

breedband inter

net binnen Neder

land

Laptop PrePaid 2 Mb/s 384 kb/s Nieuw! PrePaid m 1 per Mbmax

obiel breedband 7,00 pd

internet voor ma

ximaal 7,00 pe

r dag

Bovengenoemde prijzen zijn in euro en inclusief BTW. Voor meer informatie over het compleet vernieuwde mobiele internet aanbod van T-Mobile kunt vanaf 1 september terecht op www.t-mobile.nl.

Over T-Mobile

T-Mobile Nederland rapporteerde per 1 juli een omzet van 863 miljoen euro voor het eerste half jaar van 2008. T-Mobile bedient 5,3 miljoen klanten in Nederland (per 1 juli 2008). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.





http://www.t-mobile.nl