Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Eefde - Fietsster raakt gewond                            |
Een 14-jarige fietsster uit Zutphen raakte zondag 24 augustus gewond na een aanrijding. Het meisje werd met beenletsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De aanrijding gebeurde rond 15.15 uur op de kruising Binnenweg / Kapperallee. Het meisje fietste over de Binnenweg en wilde op de kruising de Kapperallee oversteken. Hierbij zag zij een 60-jarige motorrijder uit Zutphen over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg, waarbij zowel het meisje als de motorrijder ten val kwamen. Het meisje werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De motorrijder had een gekneusde voet, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

|     |Terwolde - Diefstal auto bij woninginbraak                |
Bij een woninginbraak op zondag 24 augustus in een woning aan de Dorpsstraat in Terwolde werd o.a. een auto weggenomen. De politie heeft later die dag een 33-jarige inwoner uit Harderwijk aangehouden die wordt verdacht van diefstal van de auto. De man werd in verband met het onderzoek ingesloten.

Bij de politie werd rond 15.25 uur gemeld dat een onbekende man, die op een bromfiets arriveerde, wegreed in de auto van buurtbewoners. De politie ging direct op onderzoek uit en zag dat een ruit van de betreffende woning was vernield en dat een bromfiets was achtergelaten. Enige tijd later kwam de man te voet terug om zijn bromfiets op te halen. De man werd aangehouden op verdenking van de autodiefstal en de inbraak in de woning.

Uit de woning werd o.a. een laptop ontvreemd. Hij kwam binnen door een ruit te vernielen.

De verdachte werd in verband met het onderzoek ingesloten. De weggenomen auto is een grijze Skoda Fabia, voorzien van het kenteken 62-SL-ZB, werd tot op heden niet teruggevonden. De auto staat inmiddels internationaal gesignaleerd als zijnde gestolen.

EINDE BERICHTEN

-----------------------
(

(


---- --